Spyke: Cena jak vidíš padla. Když jsem to psala, neměla jsem přehled, co to může stát s těmi požadavky. A ano, pro mě je to velký rozdíl ta váha! Netahám do školy pouze notebook, ale taky 1,5 litru pití a další věci a za další nejsem namakanej hoch. Prostě pro mě váha roli hraje, to že pro tebe ne, je věc tvoje. Za další, žádná 15'' co sem koukala nevydrží víc jak 3 hodiny a ani to ne, a jelikož ve škole si nesmíme notebooky dobíjet, tak by mi takový byl na ... A jelikož jsi nedal žádný konkrétní návrh, tak další podmínky nemůžu porovnat, že?! Vyjádřit se můžeš, ale vzhledem k tomu, že jsi jen plácal a ani jsi nenapsal důvod, tak je to stejně k ničemu! Jak jsem řekla, těchto diskuzí jsem četla spoustu a tak jako ty spousta lidí jen křičela ten nebo ten ne, ale proč, jaké a KOLIK zkušeností má, to už nenapsali. Už na začátku jsem tu psala, že Acer nechci, to bys po přečtení zjistil!!! Ale jelikož to bylo jediná značka, co vše splňovala, tak jsem prostě na něj šla kouknout, něco jsem přečetla a tak jsem se rozhodla, že do toho pudu. A pokud nenavrhneš něco lepšího, co bude splňovat to, co potřebuji, tak pak se dá o tom bavit.
X: To může být fajn bonus, ale už tak mám požadavků dost. Nyní taky nemám LED displej a stačí mi, takže tak. Navíc doma mám LCD, když bude třeba a velkou telku.. Na Asus jsem koukala a to co potřebuji jsem nenašla, určitě ne za cenu 12 - 15 t.