Unused traffic volume does not expire = nevyužitý trafik nepropadá. Snad je to myšleno z měsíce na měsíc. Ale moc bych Romaine nepočítal (i když je to možné), že se ty převede dnešních 5 GB do dalšího "měsíce" (30 dnů), přece jenom je to jiný systém, radši bych si je vyčerpal.
Jestli jste si všimli v nastavení (Settings) 3. zaškrtávátka, tak si toto automatické nakupování dalšího "měsíce" nemusíte zvolit a obsloužit se ručně z možnosti nahoře (1. rozklikávací volba - Settings je přitom poslední). Také nemusíte nakoupit další "měsíc" za 99 Rapidů, ale prozatímně přerušit, PA se už neruší, navíc tam budete mít Rapidy ... je ještě otázka (nechcete někdo vyzkoušet?), jestli si budete moci vyčerpat zbývající GB bez zakoupeného "měsíce", nebo tyto GB propadnou, nebo půjdou vyčerpat až při zaplacení dalšího "měsíce". Ještě zajímavější otázka je, zda v tomto režimu ("bezměsíčním") půjdou nakoupit GB (5 GB = 14 Rapidů) a zda půjdou i čerpat. Protože pak by bylo výhodnější jet "bezměsíčně", totiž "měsíc" za 99 Rapidů a 30 GB, nebo "bezměsíčně" za 0 Rapidů + 6 * 5= 30 GB za 6 * 14 Rapidů = 84 Rapidů ...
P.S.: Já mám další "den", nyní vlastně "měsíc" za necelé 3 hodiny (něco po 0:50).
Rapidshare.com - změny k horšímu
Re: Rapidshare.com - změny k horšímu
Naposledy upravil(a) X dne 06 črc 2010 22:45, celkem upraveno 2 x.
Tak já zítra stáhnu 4 GB, 1 GB tam nechám. A neprodloužím si to a budu informovat.. Jdu si odškrtnout automat.
"Users can change these settings at any time in their account settings." Jen aby!!!

"Users can change these settings at any time in their account settings." Jen aby!!!

Naposledy upravil(a) Romaine dne 06 črc 2010 22:07, celkem upraveno 1 x.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže ty balíčky co vymysleli už zas neplatí? No mě z nich jebne... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
No, asi jim došly tisíce, spíš statisíce mejlů - taky jsem jim psala - heč
Ale muselo to být pro ně horkých pár dnů, furt vymýšlet, jak to bude. Mě se to takto snad bude líbit. Ale co bude s rapidem se stejně ještě uvidí..

Ale muselo to být pro ně horkých pár dnů, furt vymýšlet, jak to bude. Mě se to takto snad bude líbit. Ale co bude s rapidem se stejně ještě uvidí..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
Romaine: Teď je poněkud zvláštní režim, přestup z jednoho systému do druhého ... něco jiného je mít "měsíc" a potom být bez něho ... i když bys mohla vyzkoušet (je to ale jenom na tobě), zda jde v "bezměsíci" nakoupit 5 GB a zda v tomto "bezměsíčním" režimu jde i tyto GB čerpat ... bylo by to opravdu lacinější.
P.S.: Jsme jim měli napsat česky, to by je teprv trefilo
P.S.: Jsme jim měli napsat česky, to by je teprv trefilo

Naposledy upravil(a) X dne 06 črc 2010 22:13, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím že každou hodinou, ztrácí desítky (možná stovky) uživatelů...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Konečně je to i v NetNovinách, ale nic, co by jsme už "dávno" nevěděli:
Rapidshare se zbláznil, jsou tu opět úplně nová pravidla >>> http://www.zive.cz/clanky/rapidshare-se ... fault.aspx
Rapidshare.com opäť mení ponuku. Ruší balíčky >>> http://www.zive.sk/rapidsharecom-opat-m ... fault.aspx
Rapidshare se zbláznil, jsou tu opět úplně nová pravidla >>> http://www.zive.cz/clanky/rapidshare-se ... fault.aspx
Rapidshare.com opäť mení ponuku. Ruší balíčky >>> http://www.zive.sk/rapidsharecom-opat-m ... fault.aspx
Happy Hours zůstaly. Ale už se naplno začíná projevovat odliv nových uploadů mimo RS... jsem rád že jsem si RS předplácel jen na měsíc (jako vždy) koncem června... v této "branži" není radno něčemu věřit
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Píšou o tom i na Živě.cz: http://www.zive.cz/clanky/rapidshare-se ... fault.aspx
// O dva příspěvky nad tebou na tentýž článek odkazuje X
// Myloš
\\Není to ten samý, každý píše jiný člověk a dokonce i jiným jazykem
(možná trochu podobným)
// O dva příspěvky nad tebou na tentýž článek odkazuje X
// Myloš
\\Není to ten samý, každý píše jiný člověk a dokonce i jiným jazykem

Naposledy upravil(a) Žbeky dne 08 črc 2010 20:49, celkem upraveno 1 x.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Romanie mír
, jak tak koukám jsi pořád jediná co v podstatě nový systém bere, proto se obracím na tebe. Taky jsem psal na rapid a přišlo mi několik odpovědí. Ale pořád nechápu nový systém a vidím, že nejsem jediný. Ty píšeš, že ti ten systém vyhovuje, zkus mi prosím Tě ve stručnosti napsat v čem ? Já stahuju občas, za to větší objem. Proto jsem byl rád, že se sčítaly nevyužité GB. A když jsem je přetáhl, tak se to vyplo a druhý den pohodička dále. V současnosti jsem stahování přepnul na free, stahuju sice déle, ale jde to. díky za odpvěď.

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kde jsou ty časy, kdy sem si kupoval za 444,- PA na 3 měsíce a jediné omezení bylo 25GB/5 dní. Holt, doba jde kupředu.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
akro111
Mně taky nový systém vyhovuje, tak se do toho vložím místo (nebo před, bude-li chtít) Romaine.
Mně taky nový systém vyhovuje, tak se do toho vložím místo (nebo před, bude-li chtít) Romaine.
- Pokud nejsi vysloveně notorický stahovač a využiješ happy hours mezi druhou noční až desátou dopolední, můžeš za měsíc stáhnout až 300 giga. Osobně mi to stačí měrou vrchovatou.
- Traffic se sice do následujícího měsíce asi nepřevádí, ale vzhledem k předchozímu bodu mi to nikterak nevadí.
- Cena je bomba! Zatímco dřív to bylo na rok nějakých tuším 1600 korun, teď se vlezeš pod 400.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Počítač do 30k- změny Příloha(y)
od Dejvik2323 » 18 bře 2025 15:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 5656
-