Zaseknutí windows

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

drtert
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Zaseknutí windows

Příspěvekod drtert » 11 črc 2010 09:52

Zdravím.

Když zapnu počítač tak chvíli normálně běží, ale po chvíli se buď zasekne, jako že zamrzne obraz nabo monitor zhasne a napíše NO SIGNAL, ale počítač normálně běží dál. Když počítač restartuju tak se pod tou obrazovkou ( jestli chci přepnout do biosu nabo tak) oběvěj čárky. Při tom mě to přehodí do STARTUP REPAIR tam to najde nějakou chybu asi ji to opraví. Restartuje se počítač a normálně se zapne windows a zase to chvíli běží a pak se to stane znovu :-( . Mám windows 7 unlimited ale dělalo mě to i na XP. :-(

Pomůžete mi prosím. :oops:
„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Zaseknutí windows

Příspěvekod Žbeky » 11 črc 2010 12:05

Počítač běží normálně dál - tím myslíš, že třeba slyšíš zvuky, co ti hrály předtím? Třeba internetové rádio nebo tak?

Jinak ještě jsem o WIN7 Unlimited neslyšel :D MYslel jsi Ultimate že?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

drtert
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod drtert » 11 črc 2010 12:33

jj sorry my slel sem ty ultimate :D

Zvuky neslyšim ale počítač je zapnutej jakože svítí. :D
„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥

drtert
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod drtert » 11 črc 2010 12:38

Obrázek
Obrázek

Tady je obrázek jak to vypadá.
Naposledy upravil(a) drtert dne 11 črc 2010 12:39, celkem upraveno 1 x.
Šéf ♥ South Park ♥

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 11 črc 2010 12:39

Zkus si teda pustit na pozadí nějaké rádio a napiš jestli hraje, i když na obrazovce nic nevidíš.
Podle mě je to chyba GK, máš možnost zkusit jinou?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

drtert
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod drtert » 11 črc 2010 12:45

Tak teď se to prozměnu seklo a přestal jít zvuk a nešlo pohybovat kurzore, ale obraz zůstal :(
Šéf ♥ South Park ♥

romiino
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod romiino » 29 črc 2010 21:51

zdravim,,, v podstatě řeším stejný problem,, hold počítač každý den tak třikrát zamrzne, obraz se zastaví, s kursoren nejde hnout a jedině tvrdý restart, zkoušel jsem prohazovat různe komponenty, ale je to stejné,, :evil: jediné co jsem našel bylo chybové hlášení error 513 capi2,, neví někdo jak na to díky za jakoukoliv radu romixx

Proč sem znovu do cizího příspěvku vkládáš stejný dotaz, který již máš vložen samostatně? Pic

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”