Monitor mi naběhne až při uvitací obrazovce
Monitor mi naběhne až při uvitací obrazovce
Potřebuji poradit.Koupil jsem nové LCD.Jak zapojím na DVI vystup na grafice LCD naběhne až při uvítací obrazovce,jak zapojím na VEGA tak to naběhne hnet.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
S tímhle problémem sem se potkal když sem měl k PC připojenou televizi Autodetekce je myslím založena na spojení dvou drátů v konektoru do televize jakmile byl ten kabel v luftě nabíhalo mi to normálně.
Jinak celý start šel na obraz do televize a teprve když se načetlo ovládání grafiky přišla změna.
Když se chci dívat na film z PC v telce vypnu PC zastrčim kabel nastartuju a zírám nikdy se mi nepovedlo tohle odstranit.
Jinak standardně se PC startuje na VGA analog a teprve až když se grafika doví ze chceš digitál začne tak makat Musíš si tedy počkat na načtení ovladačů. POkud se mílím ostatní mě prosím opravte.
Jinak celý start šel na obraz do televize a teprve když se načetlo ovládání grafiky přišla změna.
Když se chci dívat na film z PC v telce vypnu PC zastrčim kabel nastartuju a zírám nikdy se mi nepovedlo tohle odstranit.
Jinak standardně se PC startuje na VGA analog a teprve až když se grafika doví ze chceš digitál začne tak makat Musíš si tedy počkat na načtení ovladačů. POkud se mílím ostatní mě prosím opravte.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 807
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
dnes, 11:03