Nečinne procesy systému - zátěž 78 % ??
Nečinne procesy systému - zátěž 78 % ??
zdravim..posledni dobou mam opet z neznameho duvodu zpomaleny pc a udivil sem se kdyz sem nahlednul do spravce uloh --- necinne procesy systemu - zatez neustale na 50-78 ?? ... Poradte pls :)
Naposledy upravil(a) Myloš dne 14 črc 2010 19:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zasekává se ti otazník? Kup si novou klávesnici. Bohatě stačí na zdůraznění dva. Nadto „78%“ = sedmdesítiosmiprocentní. 78 procent se píše s mezerou.
Důvod: Zasekává se ti otazník? Kup si novou klávesnici. Bohatě stačí na zdůraznění dva. Nadto „78%“ = sedmdesítiosmiprocentní. 78 procent se píše s mezerou.
Re: Nečinne procesy systému - zátěž 78 % ??
Nečinné procesy je špatný překlad. Ve skutečnosti jsou to volné systémové prostředky.
Na stranu druhou – já tam většinou mívám hodnotu kolem 98 %, takže něco systémové prostředky požírá. Vidíš ve správci úloh viníka?
Na stranu druhou – já tam většinou mívám hodnotu kolem 98 %, takže něco systémové prostředky požírá. Vidíš ve správci úloh viníka?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za tak vysokou hodnotu u těch nečinných procesů můžeš být rád
To jsou jen volné prostředky, které může PC využít. Nevidím tam nic tak strašného. Třeba máš nějakého šmejda, tak vlož log z HijackThis (návod v podpise)

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
čím vyšší je hodnota u těchto prostředku tak tím LÉPE, protože
- nečinné prostředky tvoří doplněk do sta procent (většinou), tozn. že když napřiklad proces IE.EXE žere 25 procent výkonu tak nečinne prostředky jsou...ano..75.procent
- při nečinnem system jsou tedy idealnich 99 procent
- nečinné prostředky tvoří doplněk do sta procent (většinou), tozn. že když napřiklad proces IE.EXE žere 25 procent výkonu tak nečinne prostředky jsou...ano..75.procent
- při nečinnem system jsou tedy idealnich 99 procent
Naposledy upravil(a) skunkicz dne 15 črc 2010 10:29, celkem upraveno 1 x.
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Nejradši mám, když mi běhá PC na 110%
Bohužel mi většinou běhá jen na 103%, protože mám v BIOSu zatrhnutou volbu (pouze) mírně přetaktovat dle potřeby
U Prescottu 3 GHz s Inteláckým ventilátorem se holť víc neodvážím, i tak suší prádlo velmi dobře 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2427
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7293
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3224