Zdravim am stejny problem jako tu mel tento uzivatel, podarilose mu to vyresit ale nenapsal jak jen dal odkaz a na tom sem reseni nenalezl viewtopic.php?f=7&t=46221&start=48 prosim nevi nekdo jak to sprovoznit?? Blbne mi to u hry Risen
Prostě to zapnu, dám nová hra, vše v klidu, načítání, ukázka krásná, ale jak začne hra, tak to mám takhle rozhašený:
Přílohy
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 črc 2010 01:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Obrázky nelinkuj, ale vkládej takto do fóra jako přílohu. Také tě prosím, abys používal věty (mezislovní interpunkci), aby se to dalo číst. Díky.
Zdravím kolegové,
mám dotaz. Nějakou dobu se věnuji amatérsky práci v ADOBE programech kde jsem začal tvočit plakáty ve CMYK. Mám monitor MSI Optix MAG274QRF-QD, GPU RTX 4070 Super TI v grafickém módu. Často si všímám, že je tisk občas tmavší....
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Zdravím, koupí jsem dnes z druhé ruky za mě supr obchodem za 11tis tento notebook:
Měl by mít 120Hz a RTX3050. Ve správce zařízení je a pokud vyčkám v nějaké náročnější aplikaci, grafika se přepne. Zajímá mě však, zda se dá úplně vyřadit...
Poslední příspěvek
:offtopic: Ten "nejaký spôsob" radšej ani neskúšaj! Myslíš si, že v servise Lenovo na to neprídu? A prišiel by si nielen o záruku, ale by ti dali preplatiť 100% za servis.