toto jsem vypinal a predtim v poho

Agent architektury NAP - v domácnosti nevyužitelné -
Agent zásad protokolu IPsec - IPsec využívá jen málo poskytovatelé internetu
Hostitel poskytovatele rozpoznávání funkce - slouží především pro funkci síťových zařízení Windows Media (můžete z WMP ovládat přes síť další elektroniku). Pokud toto nepotřebujete
Hostitel zařízení UPnP - nezjistil jsem k cemu to je, ale pry to muzu vypnout
Klient DHCP - pokud máte pevnou IP adresu a nepřiděluje Vám ji DHCP server
Klient sledování distribuovaného odkazu - spravuje propojení mezi soubory NTFS v jednom počítači nebo mezi počítači v síti -AT
Podpora rozhraní NetBIOS nad protokolem TCP/IP - opět, pokud nesdílíte dokumenty či tiskárny
Rodičovská kontrola - pokud nemáte potřebu sledovat své dítka
Server - pokud nepoužívaté sdílené souborů a tiskáren
Služba pro podporu technologie Bluetooth - pokud nemáte bluetooth
Služba vstupní panel počítače TabletPC - pokud nemáte žádný tablet
Služba Windows Media Player Network Sharing - nesdílíte-li data s ostatními PC pomoci WMP
Služba WinHTTP WPAD - v domácnosti nepoužitelné -
Soubory offline - pokud nesynchronizujete soubory mezi více počítači,
Správce relací správce oken plochy - souvisí s Aero a vzhledem jako takovým. Pokud máte slabý PC a nevadí Vám vzhled starších Windows - ZAKAŽTE
Telefonní subsystém - nutné pro internet pomocí vytáčeného připojení a pro službu Fax. Pokud máte připojení pomocí routeru nebo LAN -
Vzdálená správa systému Windows (WS-management) - mělo by sloužit ke vzdálenému ovládání PC
Vzdálený registr
Webový klient - služba pro programátory. Pokud nepoužíváte aplikace, jež tuto službu potřebují
Windows Defender - pokud nástroj Windows Defender nepoužíváte tak službu prvně v ovládacích panelech vypněte a poté zde
Windows zálohování - pokud používáte zálohování a obnovení - RUČNĚ (jinak zakažte)
Služba Wired AutoConfig Service (DOT3SVC) - Pokud je v aktuální instalaci drátové sítě vynuceno ověřování 802.1X
Zásady odebrání čipové karty - pokud nevyužíváte SmartCard
Zjišťování interaktivních služeb - nezjistil jsem k čemu to je dobré
Zprostředkovatel domácích skupin - není-li počítač součásti domácí či firemní sítě