Ahoj.
Mam problem v instalaci win 7. při instalaci win 7 na můj notebook acer aspire 3820TG se mi nenáhrály ani základní ovladače jako např LAN atd. a doposud se mi nepodařilo nainstalovat všechny, jelikož zařízení to v počítači záhadně nenajde (např bluetooth a nebo přepínatelnou dedikovanou grafiku). Nevíte jak bych měl implementovat ovladače už do instalačního bootovacího DVD potažmo flashky?
Díky
implementace ovladačů do boot DVD na win 7
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: implementace ovladačů do boot DVD na win 7
A už to máš nainstalované nebo se ani nedokončí instalace?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
já jsem instaloval poprvé z flashky a dokončilo se to, ale teď se mi nedaří dát comp do takovýho stavu aby v něm fungovalo všechno zařízení a hlavně tak jak má
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A ovladače ze stránek výrobce jsi asi nezkoušel že?
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 1160877988
Notebook -> Aspire -> 3820TG
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 1160877988
Notebook -> Aspire -> 3820TG
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
samozřejmě, že zkoušel. Jenže počítač mi ve správci zařízení nehlásí žádnou absenci ovladačů k HW. A nikde tam není možnost nainstalovat např ten bluetooth a nebo tu dedikovanou grafiku a když jen spustim ovladače právě na tato zařízení, tak to nic neudělá. Právě proto jsem si řikal, že to najedu celý znovu i s vnořenejma ovladačema
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš bych hledal důvod, proč to nic neudělá. Toto není standartní chování
Mně je spíš divný, proč to ani při prvnim nahrání nenahrálo standardní ovladače. A důvod, proč se mi teď nedaří pustit zařízení, který počítač myslí, že je ani nemá, mi taky uniká...Nevim právě, co s tím
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3028
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 led 2025 15:21
-
-
- 2
- 1841
-
od Luk4579
23 úno 2025 22:39
-
- 5
- 8716
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4702
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”