jak napsat e-mail bez udání udesilatele
jak napsat e-mail bez udání udesilatele
Mám problém, jedna moje známá si mě blokla v příjmech e-mejlů, a já ji teď nemůžu kontaktovat, zajímalo by mě, jestli jde odeslat e-mail tak,aby příjemce neviděl totožnost odesilatele. Nebo případně jak to zařídit, aby se mi moje e-maily nevracely nepřečtené, jak obejít poštovního klienta, je to pro mě dost důležité, a nechce se mi každý den si zakládat novou e-mailovou schránku. Pokud někdo víte, tak mi poraďte prosím, můžete mi psát i na e-mail 1noname@seznam.cz, a nebo mi zachte svoje rady zde. Předem dík za pomoc.
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak tento problém tu už byl. Takže:kdo hledá,najde!
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
použij toto

Kód: Vybrat vše
http://amail.security-portal.cz/index.php
Ty si zřejmě libuješ v anonymitě (viz tvůj nick)
Já se na to dívám i z druhé strany. Když si tě tvoje známá zablokovala, tak od tebe zřejmě nechce dostávat maily. A protože hledáš způsoby, jak tento blok obejít, začínám mít pocit, že to neudělala omylem.
Já bych ti spíše poradil, abys toho nechal a respektoval rozhodnutí toho druhého.

Já se na to dívám i z druhé strany. Když si tě tvoje známá zablokovala, tak od tebe zřejmě nechce dostávat maily. A protože hledáš způsoby, jak tento blok obejít, začínám mít pocit, že to neudělala omylem.
Já bych ti spíše poradil, abys toho nechal a respektoval rozhodnutí toho druhého.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”