IP adresa AP

...

Moderátor: Mods_senior

Tarfein
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

IP adresa AP

Příspěvekod Tarfein » 14 říj 2006 16:35

Mám wi-fi net od jednoho lokálního poskytovtele, na střeše směrovou anténu a krátkým koaxem připojený DWL-900AP+. Všechno nastavení wi-fi je uložené v APčku. Chtěl bych ho dočasně využít pro vytvoření domácí wi-fi sítě, ALE: Nenastavoval jsem ho já, ale správce sítě, a když do webového prohlížeče zadám jeho standartní IP adresu tak nic nenajdu. Pokud v tom není něco jiného, tak ta adresa musí být změněná. Mohl bych ho restartovat, ale tím bych přišel o nastavení wi-fi. Existuje nějaký způsob jak tu adresu zjistit?

Reklama
sten
nováček
Stav:

Příspěvekod sten » 14 říj 2006 20:21

Co to je standardní adresa? Pokud budeš znát IP pro přístup na AP, tak pokud nebudeš znát heslo, tak se na něho stejně nedostaneš.

SETUP/INSTALLATION
It continues to amaze me how easy it has become to add a wireless access point to a network, even for users with little or no network experience. The DWL-900AP+ comes preconfigured with a default IP Address of 192.168.0.50. So as long as you have a system that resides on that same subnet you'll have no problems. If not, you'll need to temporarily reconfigure one of your workstations to get in and change the access point's settings.

Change a workstation's IP address to 192.168.0.1. The first three octets should match. Use your Web browser to surf to 192.168.0.50 to bring up the access point configuration tool.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod liborek » 14 říj 2006 20:23

Musíš mít stejně to heslo.Taky jsem se chtěl na AP dostat,ale poskytovatel mi řekl,že by v tom měl bordel a tak nic nemůžu dělat,ikdyž je AP můj.

JuPik
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod JuPik » 25 pro 2006 19:12

a do toho AP se nedostanu kdyz nezmam heslo? a jde nekde zjistit?? ja znam jenom uživatelský jméno :(

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod liborek » 25 pro 2006 22:39

Musíš znát IP toho AP a heslo.Obojí má poskytovatel a pokud ti to nedá tak máš smůlu.Tak to mám alespoň já,ale nejsem v otázce WIFI zrovna znalec,tak to třeba jde nějak obejít...Jenže co by na to říkal onen poskytovatel :-(

toncis
Level 2
Level 2
Stav:

xx

Příspěvekod toncis » 25 pro 2006 22:53

obejit hm myslim ze nie ze sa to neda

Zpět na “Vše ostatní (inet)”