zamrzanie pc
zamrzanie pc
neviem ci pisem do spravnej sekcie,ak nie tak sorry.pocas hry/niektoru uz pri nacitani/mi zamrza pc.najskor sa objavia farebne pasy,a potom na monitore hlaska ze je bez signalu.robi to iba pri hrach.myslim ze ovladace su ok a hry tiez nie su naocne na hw.robi mi to odkedy som preinstal win/daval som novy hdd/predtym som tie hry v pohode hraval.neviete cim to moze byt?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zamrzanie pc
Píšeš do té nejnevhodnější sekce. Téma přesouvám do správné.
Čím to je nevím, ale mohl by to dělat odcházející zdroj. Nemusí být vyloučena ani přehřívající se grafická karta.
Čím to je nevím, ale mohl by to dělat odcházející zdroj. Nemusí být vyloučena ani přehřívající se grafická karta.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Stáhni si HW monitor, a dej sem screen s teplotama.
http://www.slunecnice.cz/sw/hwmonitor/
Mám podetžení že to dělaj teploty.. ukaž screen a uvidí se
http://www.slunecnice.cz/sw/hwmonitor/
Mám podetžení že to dělaj teploty.. ukaž screen a uvidí se
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
CS 1.6. The Best Game.
tak tu su teploty z everestu hdd 29 pamat GPU3 43 dioda GPU 73 graficky procesor GPU 44 procesor 56 zakladna doska 39.konkretne pri hre to neviem znerat,lebo to hnet zamrzne.uz som skusal 3d mark ale hned po starte sa to rozsypalo
a zdroj mam/aspon co som odcital zo stitku/AL 8360 BTX 350w
A sestavu máš jakou?
ta teplota se mi v klidu nelíbí....
toto se mi už vůbec nelíbí... VYČISTIT- A TU SESTAVU PROSÍM
ZKUS OTEVŘÍT PC (VYPNUTÝ PC) A VYČISTI HO, PODÍVEJ SE ZESPOD GRAFIKY VYČISTI VŠECHNY VĚTRÁČKY I PROSTORY A ŠKVÍRKY MEZI HLINÍKEM
GPU 73
ta teplota se mi v klidu nelíbí....
procesor 56
toto se mi už vůbec nelíbí... VYČISTIT- A TU SESTAVU PROSÍM
ZKUS OTEVŘÍT PC (VYPNUTÝ PC) A VYČISTI HO, PODÍVEJ SE ZESPOD GRAFIKY VYČISTI VŠECHNY VĚTRÁČKY I PROSTORY A ŠKVÍRKY MEZI HLINÍKEM
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
OS Win XPSP2,Intel Pentium4 2800 MHz,MB -ASRock P4i65G,pamat 2048MB,grafika-NVIDIA Geforce 6600/256MB/,monitor Acer AL1923 lcd,
zvukova karta Creative SB live 5,1,HDD Samsung HD 161 GJ,DVD Rom LG GH22NS40,klavesnica Logicool HID-Compilant,
zvukova karta Creative SB live 5,1,HDD Samsung HD 161 GJ,DVD Rom LG GH22NS40,klavesnica Logicool HID-Compilant,
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Točí se ventilátor na grafice?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
pani zajtra to idem rozobrat a poriadne vycistit.ked vas to nebude obtazovat dam vam vediet ako som dopadol a pripisem ci sa zmenili teploty.zatial vdaka za rady
este otazocka,otacky na grafickej mam 3150-3290.su dobre,alebo ked nie daju sa nejako regulovat?
-
- Pohlaví:
Vzhledem jak ta grafika topí jsou ty otáčky v pohodě - co bys tam chtěl regulovat? Regulaci by měla podporovar základní deska - u větráku 3-pin konektor.
mel jsem podobny problem....akorat tam ty pruhy zustaly....tak jsem si koupil novou grafickou kartu a uz to jede
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
Zpět na “Problémy s hardwarem”