takze muj problem je nasledujci...rano vstanu ¨PC normal f pohode zapnu a stahovani taky a jdu ven...prijdu zpatky a monitor je cernej ae svitil jako ze jede...tak jsem pohl mysi a objevilo se mi plocha pri nacitani windowsu a na nim napsano VYPINAM tak jsem si rekl ze proste se nekde stala chyba a vyplo se to....tak jdu pojest a prijud za dvacet minut ae PC porat nacita...a nacita asi takhle...zapne se vse ok...pak se objevi ikona windowsu a potom "instaljuju aktulizace 3/3 coz je normalka jenze po nainstalovani aktulizaci mi to napise "vitejte" a za 3 sec me to napise"vypinam" a opet se ten proces opakuje....
moje sestava
WINDOWS:vista 32-bit SP1
CPU:AMD athlon 64 x2 dual core 4800+
GK:ati radeon 5700
RAM:2GB
ZD:gigabyte-GA-M52L-S3
vypinani PC Vyřešeno
vypinani PC Vyřešeno
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
-
- Pohlaví:
Re: vypinani PC
Napadá mě zkusit spustit v nouzovém režimu a odinstalovat poslední aktualizaci. Zapamatovat si její číslo a už to podruhé nezkoušet.
//ještě by mohlo pomoci vrátit PC do bodu obnovení kdy ještě fungovalo.
//ještě by mohlo pomoci vrátit PC do bodu obnovení kdy ještě fungovalo.
-
- Pohlaví:
ITCrowd mne předběhl, chtěl jsem napsat zakázat aktualizace a tu problematickou odstranit, později ji už nestahovat, ona bude možná příčinou i když jisté to zdaleka není - může to být jen souhra okolností.
jo jenze me nejde ani nouzovy rezim...kdyz dam nouzovy rezim najede ikona windows a pak zmizi tak plocha na ktere by melo byt napsane "VITEJTE" jo tu plochu tam mam jenze tam je HNED napsane "VYPINAM"
-
- Pohlaví:
U nouzáku žádný vítejte není. Restaruj počítač a mačkej F8 - potom vyber Stav Nouze.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi nejlepší řešení, pokud máš tu možnost, je vyjmout disk se systémem z PC a připojit jej u kámoše jako druhý disk a zkontrolovat jej antivirem a případně provést ještě kontrolu disku s případnou opravou. Další možností je použít live linux na CD, který umožňuje kontrolu antivirem i kontrolu disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
NO PROSTE do nouzoveho rezimu se nedostanu...po nabehnuti te ikony windows mi naskoci takova ta plocha ktera se ukaze normlane kdyz date start/vypnout a na ni je napsane vypinam
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Skutečně, když zapneš PC a klikáš stále na klávesu F8 dokud nenaběhne nabídka?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Víš co? Pokud máš tu možnost tak udělej co doporučuje Pic.
IMHO pokud po restartu a následném máčkání /ne jen stisknutí, ale v opakovaném intervalu cca 0,5 s ti naběhne nouzový režim./
IMHO pokud po restartu a následném máčkání /ne jen stisknutí, ale v opakovaném intervalu cca 0,5 s ti naběhne nouzový režim./
ano ta nabidka nabehne ae kdyz dam nouzovy rezim tak po ikone windows se mi hned napise "vypinam"
-
- Pohlaví:
Pak už mne napadá jen formát a nová instal. - ale Vistu neznám, vycházím z XP.
A co ještě oprava z instal. CD, nebo už to proběhlo? Eventuálně bod obnovení?
A co ještě oprava z instal. CD, nebo už to proběhlo? Eventuálně bod obnovení?
ne jeste neprobleho...nevim jak to mam spustit to instalacni CD od visty protoze na plochu se nedostanu a pak jsem zjistil ze musim neco zmenit v BIOSU a ono se to nacte to instalacni CD..pokut je to pravda tak co mam zmenit V BIOSU ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4706
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 07:58