Nemám ovladače na webkameru pro Windows 7.*
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Nemám ovladače na webkameru pro Windows 7.*
Ahoj, mám USB webkameru, ale bohužel k ní nemám ovladače a ani nevim výrobce a model.. Dá se s tím ještě něco dělat, nebo může webkamera poputovat do koše?
(Používám Windows 7) Předem díky za odpověď! 
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 črc 2010 18:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Spuštění webkamery ve Windows 7“, protože spuštění co? Spouští se? Nespouští? Je rychlé? Hlasité? Trhané? Nemůžeš najít tlačítka? Copak nám to spuštění jenom mrška dělá? Nebo nedělá?
Důvod: Oprava nadpisu „Spuštění webkamery ve Windows 7“, protože spuštění co? Spouští se? Nespouští? Je rychlé? Hlasité? Trhané? Nemůžeš najít tlačítka? Copak nám to spuštění jenom mrška dělá? Nebo nedělá?
Re: Spuštění webkamery ve Windows 7
Vzadu na ní bude určitě nějaký štíteček
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No tady je obrázek, zezadu je opravdu jen hoodně malej štítek tak jsem ho vyfotil, ale nešlo to moc zaostřit tak jsem ty nápisy obtáhnul
No a vyfotil jsem ji i zepředu, kdyby ji někdo poznal
no snad to pomůže (a snad ty číslice někdo přečte
) http://img694.imageshack.us/img694/1082/webcamy.jpg
- Nodon
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Zkus webkameru připojit a jak ti to řekne že to nenašlo ovladače jdi do ovládacích panelů tam dej automatické aktualizace a dej vyhledat a potom se podívej do důležitých i do doporučených jestli se ti tam neobjevily ovladače.
Re: Nemám ovladače na webkameru pro Windows 7.*
NN není tam žádnej..x(
Ten štíteček je datum výroby. 
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Tak jsem si dal tu práci a našel jsem podle obrázku na googlu podobný (myslim že uplně stejný model mé kamery..) http://www.topmay-computer.com/products ... 9&MaxID=20" onclick="window.open(this.href);return false; našel jsem i oficiální stránky kde je dole nápis: Download driver..Už jsem si myslel že mám vyhráno, jenže url adresa po kliknutí na to tlačítko je stejná jako url stránky...Takže to nejde stáhnout..Jsem už fakt zoufalej x/
-
guest
Zkus se tam zaregistrovat - třeba po registraci downland půjde. Na tuto kameru TMRH3178 Pc je v Googlu milion odkazů, teď jen hledat a najít co bude O.K.
Ale ta kamera je plug and play - zkus ji zapojit a restartovat PC, jestli se třeba nechytne.
Ale ta kamera je plug and play - zkus ji zapojit a restartovat PC, jestli se třeba nechytne.
Plug and Play sice ano,ale v těch specifikacích je Win XP,tak je možný,že se na 7 nechytá. 
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
No zkoušel jsem se tam přihlásit a nějak to nejde.. Tak jsem jim poslal email a uvidím jak to dopadne..Pokud ani po nainstalování driveru nepůjde tak na to dlabu a poletí!!

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek