Jiný zdroj - za tuhle cenu 500W Fortron či Seasonic ( ten Tvůj má jen cca 70% účinnost ), pastu tuto, RAMky vyměň za Kingstony a u grafiky pokud můžeš si připlať cca 500kč na 5670ku a HDD tento. Jinak OK
Jinak, sem teď na to ještě koukal a všiml jsem si malýho detailu. Pokud sis ještě neobjednal a trváš na Tebou vybrané case nebudu Ti v tom samozřejmě bránit, ale jen Ti poradím vzít case s perforovanou ( či jak se to píše ) přední stranou pro lepší vtah vzduchu. Koukni se na alfě třeba na mojí CoolerMaster Elite 335. Určitě pochopíš co myslím :)
no coolermaster elite 310 je taky děrovaná.. sice o dost méně ale je :) tady je to hezky vidět (někdo si tam přidal LEDky ) http://www.czechcomputer.cz/uploadimg/U ... 191040.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; a tady http://www.coolermaster.com/product.php ... ct_id=6528" onclick="window.open(this.href);return false; je ukázka jak ten teplý vzduch jde ze skříně :) ale je pravda že Elite 335 na tom bude s chlazením asi podstatně lépe...
a ty máš tu Elite 335? jaký je ten 120mm ventilátor?
Zadní je od značky CoolerMaster jako case. Absolutně neslyšitelný, přitom průtok vzduchu je více než dostačující. Samozřejmě těch beden od CM je více s perforovanou přední stranou, jen sem Ti dal můj typ jako příklad :) je to už jen věc vkusu :)
EDIT: Neber tuto výtku jako rejpání, ale rád dotahuji věci když to jde do maximální..jak to říct funkčnosti ?..tak nějak. Snad mě chápeš
Ahoj,
chtěl bych poprosit o kontrolu PC sestavy, kterou plánuji pořídit. Cílem je především hraní her(1440p) a občasná práce, rozpočet je přibližně 50000,-. Budu rád za jakékoli rady nebo připomínky, ať už k výběru komponent zda všechno funguje...
Poslední příspěvek
Tak jsem se díval na stránky výrobce a skutečně tam deklaruje PCIe 5.0 na grafickém slotu. Ale i na Alze to mají trochu chaotické. Někdy uvádějí 4.0 a u jiné zase 5.0, přitom je tam stejný čipset. Koukl jsem na specifikace čipsetů:
B650 - PCIe 4.0...
zbyly mi doma nějaké nevyužité komponenty a rád bych z nich postavil mamce nový PC k Vánocům. Počítač bude sloužit hlavně na sledování filmů přes Kodi, surfování po internetu a sledování YouTube. Možná...
Poslední příspěvek
Děkuji, rád si nechám poradit. Objednám to tedy přes víkend takto (pokud nebudou nějaké připomínky):
Dobrý den, chci si nechat složit Pc a proto se ptám jestli bude všechno v téhle sestavě sedět a jestli to je dobré popřípadě co vyměnit? Je to spíš na hraní her a občasné dělání v 3D programech jako Autocad inventor.
• CPU: AMD Ryzen 5 5500
• MB:...
Poslední příspěvek
,ale opravdu do toho chci investovat okolo 16k
Víc nechceš nebo nemůžeš? Jestli nemůžeš tak bych se poohlédl po bazaru. Pokud nechceš, tak si uvědom že nové PC za 16tkč převážně na hraní je hodně málo.
Co se na tom v tom FulHD bude hrát?