Mno o tvorbě vebovek vim prd Jediné co mne napadá a může to být kravina Veškeré obaly mají typický poměr stran určený standartizovanými rozměry plastového obalu. Musel by se najít nejaký soft který by tento poměr stran hlídal a nepovolil zveřejnění takového obrázku až do jeho schválení adminem ale to chlapci admini při tom ojemu přízpěvků budou chudáci. To aby se našel nějakej dobrák kterej by tu seděl 24 hod a hlídal. Ukažte mi někoho kdo by to dělal jako křepelka za pět peněz rád a dobrovolně a aby u toho vydržel nějaký ten rok a já mu dám osobně pušu.
Je to jednoduché - lidé budou přidávat obrázky které se nebudou zobrazovat, ale uloží se někam do vnitřní paměti. Potom jednou denně přijde admin (hlídač), a ten dané obrázky povolí, nebo vymaže:banana:.
Ahoj všem, díky za upozornění. Zkusil bych spíše problému předejít, než ho řešit zpětně => spojím se s uživatelem, který nám tam ty covery nahrává, zjistím důvod proč a určitě se na něčem domluvíme :-)
Možná vytvoříme novou kategorii.
Admina bych do žádných denních akcí (mazání, schvalování) netahal
Denní schvalování je určitě nesmysl. Protáhlo by se jednak řešení problémů a admin by byl zbytečně vytížen.
Řešením by bylo nenechat dávat obrázky uživatele, který nemá alespon 5 příspěvků. A i kdyby jich 5 dal a pak tam cpal nesmysly , není přece problém ho vymazat. Ono by ho to po chvílce přestalo bavit i kdyby se znovu přihlásil.
Nakonec jsme se dohodli, bobo do Veřejné galerie nebude ukládat CD Covers. Uloží je do nově vytvořené sekce * CD Covers *, kde již nebudou ničemu (alespoň doufám) na obtíž.
Díky za bleskové upozornění! a názory jak řešit :-) Pokud by jste do budoucna cokoliv objevili, určitě dejte vědět!