Veřejná galerie podruhé (vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Veřejná galerie podruhé (vyřešeno)

Příspěvekod Doktor 1 » 16 říj 2006 00:21

Jak tak koukám problém se nevyřešil. :evil: :evil:
Anonym se přihlásil a cpe to tam dál. :mad: . Bude se to muset vyřešit jinak, ale zatím mě nenapadá jak.

Pokud někoho něco rozumného napadne dejte to sem.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 říj 2006 07:54

Mno o tvorbě vebovek vim prd Jediné co mne napadá a může to být kravina Veškeré obaly mají typický poměr stran určený standartizovanými rozměry plastového obalu. Musel by se najít nejaký soft který by tento poměr stran hlídal a nepovolil zveřejnění takového obrázku až do jeho schválení adminem ale to chlapci admini při tom ojemu přízpěvků budou chudáci. To aby se našel nějakej dobrák kterej by tu seděl 24 hod a hlídal. Ukažte mi někoho kdo by to dělal jako křepelka za pět peněz rád a dobrovolně a aby u toho vydržel nějaký ten rok a já mu dám osobně pušu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 16 říj 2006 09:26

Díky za upozornění kluci. Budem na tom pracovat.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Hustak8
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Hustak8 » 16 říj 2006 18:27

Je to jednoduché - lidé budou přidávat obrázky které se nebudou zobrazovat, ale uloží se někam do vnitřní paměti. Potom jednou denně přijde admin (hlídač), a ten dané obrázky povolí, nebo vymaže:banana:.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 16 říj 2006 18:58

Ahoj všem, díky za upozornění. Zkusil bych spíše problému předejít, než ho řešit zpětně => spojím se s uživatelem, který nám tam ty covery nahrává, zjistím důvod proč a určitě se na něčem domluvíme :-)

Možná vytvoříme novou kategorii.

Admina bych do žádných denních akcí (mazání, schvalování) netahal ;-)

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 16 říj 2006 20:19

Denní schvalování je určitě nesmysl. Protáhlo by se jednak řešení problémů a admin by byl zbytečně vytížen.

Řešením by bylo nenechat dávat obrázky uživatele, který nemá alespon 5 příspěvků. A i kdyby jich 5 dal a pak tam cpal nesmysly , není přece problém ho vymazat. Ono by ho to po chvílce přestalo bavit i kdyby se znovu přihlásil. :D :wink:

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 19 říj 2006 21:07

Nakonec jsme se dohodli, bobo do Veřejné galerie nebude ukládat CD Covers. Uloží je do nově vytvořené sekce * CD Covers *, kde již nebudou ničemu (alespoň doufám) na obtíž.

Díky za bleskové upozornění! a názory jak řešit :-) Pokud by jste do budoucna cokoliv objevili, určitě dejte vědět!

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”