Jako možnost zvažuji provozovat SAMBA server na ITXové desce od Gigabyte http://www.alza.cz/gigabyte-d510ud-d159110.htm Nedávno jsem ale slyšel, že tyhle procesory Linux nepodporují, tak nevím co si mám myslet!!
Prý že má (nebo nemá ) instrukce které LINUX potřebuje /nepodporuje . Celý se mi to zdá divný, ale co. Radil to člověk z prodeje počítačů, tak než to odmrštím jako účelovou lež, tak se zkusím zeptat; taky pochybuju, že by Linux na něčem nejel, to spíš vím o procesorech na kterých nejedou widle a Linux jo Takže se ptám: zkoušel to někdo?? Vážně to nikdo nikdy nezkoušel??????????
Linux jsem na svém Atomu N270 normálně rozjel, takže opravdu nevím, proč by to nemělo jet. Možná potíž bude s rozchození akcelerace 3D u integrované grafiky, ale když to pojede jako server, tak si myslím, že není co řešit.
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně serveru pro počítačovou hernu, který má fungovat jako společné uložiště pro hry pro 25 počítačů. Úplně mi to nepřijde jako ideální nápad, neboť nejsem přesvědčený o tom, že při připojení všech pc najednou to...
Nejde mi ani tak o taktování, ale chci dát do PC dvě tyto karty, ale naopak chci snížit maximální spotřebu
cca na 85%, abych snížil hlučnost této GK. Všichni výrobci mají nějakou „utilitu“.
1. Jakou utilitu GK má Intel = Její název ? Prosím o web....
Poslední příspěvek
BIOS se nemusi konfigurovat nijak, dve graficke karty pres DirectX 12 musi umet vyuzivat aplikace.
Tedy tech nekolik aplikaci, ktere vice karet podporuji, bude fungovat samo.
Co ma byt cilem? Na hry je Intel Arc naprosto k nicemu, je to takova...
Když do prvního-vrchního slotu vložím nVme SSD Samsung 990 PRO - Deska nebootuje a nemůžu na něj nainstalovat OS.
Zkoušel jsem i další sloty, ale nic, bez odezvy.