sektor nevěští nic dobrého.... ale já měl na svém 8 let starém tnb vadný 1 sektor (s Ownerem sem to řešil) a nyní ho tam nemám, nevím :) hdd nemá problémy
/EDIT::: klikni na disk v tento počítač pravým tlačítkem, dej nástroje a dej spustit kontrolu chyb a dej automaticky vyhledat, odstranit i vadné sektory.... kontrola se bude prováděn při restartu PC, při dalším bootováním (takhle je to u XP, y máš určo vistu, tak nevím, zkus to takhle)
Přehřívání notebooku - Acer 6920G?
Re: Přehřívání notebooku - Acer 6920G?
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
Owner: Utilitou od výrobce myslíš konkrétně co? Obávám se, že nic takového tu asi není...
PS. do servisu se asi bude muset stejnak podívat praskl mi u displeje zboku plast na obou stranách cca 3cm od vrchní hrany :-/
king-surf: ok naplánováno na příští boot, po provedení opravy znovu protestuji přes HDTune a nahraju tomu odpovídající screen
PS. do servisu se asi bude muset stejnak podívat praskl mi u displeje zboku plast na obou stranách cca 3cm od vrchní hrany :-/
king-surf: ok naplánováno na příští boot, po provedení opravy znovu protestuji přes HDTune a nahraju tomu odpovídající screen
No stress, have fun.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja mel na teploty NB vzdy stejny nazor. I kdyz je NB jakkoli teply, tak to neresim. Vyrobce snad provadel urcite testy nez NB pustil do sveta, pokud by tam byl problem s teplotou tak by to asi jen tak nepustil do eteru. Jinak, mam take acera a zije podobnym zivotem jako ten tvuj, akorat ten muj nepoznal rezim spanku nebo vypnuti. Jede mi klidne sedm dni v kuse a pak ho restartuji aby se mi uvolnili RAM. Je pravda, ze postupem casu teplota nabyva. Jak bylo zmineno, NB by se mel procistit. Ale pokud mas o sveho acera strach tak si porid chladici podlozku nebo jine udelatko.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
PinHole:Ta teplota bude nejspíše zpočívat v tom prachu.. půjde stejnak do servisu, požádám o vyčištění.. uvidíme...
Teď řeším ten vadný sektor... checkdisk projel oba dva "widlácké" oddíly... zkusím testnout HDTunem ... napadlo mě jestli by nebyl lepší nějakej soft, který umí opravit vadné sektory bez ohledu na to jakej je na oddílu filesystem... narazil jsem na HDD Regenerator .. Máte s ním někdo zkušenosti a nebo máte nějakou jinou utilitku ? :)
PS. nezdá se mi, že by ta Win app něco našla či opravila..
PS2: nebylo by možné aby to byl nějaká chybka na straně HDTune ?
Teď řeším ten vadný sektor... checkdisk projel oba dva "widlácké" oddíly... zkusím testnout HDTunem ... napadlo mě jestli by nebyl lepší nějakej soft, který umí opravit vadné sektory bez ohledu na to jakej je na oddílu filesystem... narazil jsem na HDD Regenerator .. Máte s ním někdo zkušenosti a nebo máte nějakou jinou utilitku ? :)
PS. nezdá se mi, že by ta Win app něco našla či opravila..

PS2: nebylo by možné aby to byl nějaká chybka na straně HDTune ?

No stress, have fun.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, mel by si spravne zalozit jinej topic, ale, ma tvuj hdd nejakej problem krom toho ze ma vadnej jeden sektor? Pokud ne tak bych to dal k ledu, castokrat ten vadny sektor win opravy ani o tom nevis, jel bych na tom jeste nejakej patek a pak se podival, jestli tech sektoru nebude vic.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U toho HD Tune vynech benchmark. Je k ničemu. Nižší výsledky (a pouze o ty jde) jsou , protože je HDD používáno spousty procesama, které běží na pozadí OS a zatěžují HDD. A hlavně ti to o kondici disku nic neřekně (víš jaká má rychlost být?), umíš číst ty výsledky a graf?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Výsledek Error scanu z HD Tune - Quick Scan

Dodám i full scan, ale až někdy večer, protože teď když jsem to nechal běžet a následně asi po 2 hodínách otevřel nout měl jsem tu BSOD a ani jsem nestihl přečíst co a proč a OS udělal restart...
PinHole : no vypadá to, že zatím žádné velké problémy nejsou viz. poslední screen ... problém je jen v tom, že takhle "horkou" klávesnici jsem vážně dříve nemíval...
samotarrk: Jasně
jinak ano výsledky číst umím a v grafu se celkem i vyznám mimo těch žlutých teček což myslím znázorňuje přístupovou dobu? 

Dodám i full scan, ale až někdy večer, protože teď když jsem to nechal běžet a následně asi po 2 hodínách otevřel nout měl jsem tu BSOD a ani jsem nestihl přečíst co a proč a OS udělal restart...
PinHole : no vypadá to, že zatím žádné velké problémy nejsou viz. poslední screen ... problém je jen v tom, že takhle "horkou" klávesnici jsem vážně dříve nemíval...
samotarrk: Jasně

No stress, have fun.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já to dělal z jiného OS a to ještě v nouzovém režimu čímž jsem úplně minimalizoval práci testovaného disku a dosáhl v mnoha testech rovných výsledků. Jinak to bylo jednou tak, jindy tak, pokaždé jinak.
Ukázka: viewtopic.php?f=40&t=54512&start=12 poslední příspěvek (zatím
)
Ukázka: viewtopic.php?f=40&t=54512&start=12 poslední příspěvek (zatím

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1655
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 12:07