Zdravím!:)
Potřeboval bych pomoc ,teda jestli to bude možné protože si opravdu nevím rady!
Poslední týden se mi stává že mi programy přestanou pracovat ...(Ve hrách Errory,V Opeře mi to ukaže že se vyskytla chyba.,Pouštím si hudbu a program přestane pracovat)
Občas mi to jede půl dne v pohodě a někdy si nemůžu zahrát nebo být na netu...
Někdy to pokračuje tím že se mi nahodí BlueScreen.Jsem opravdu bezradný,přeinstaloval jsem i Windows (7)..
Neměl tu někdo podobný problém nebo nevíte si s tím rady?
Vítám Tě na Pc-help. Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a příště se jimi řiď. Upraven nic neříkající název dotazu. Pic
Programy přestanou pracovat, nebo BS
-
- Pohlaví:
Re: Problém
Vítej na PC-Help.
Název Problém o skutečném problému mnoho nevypovídá (ale je to zase lepší než napsat Pomoc!, to se dá jen dohadovat, že se dotyčný topí anebo mu hoří barák) - četl jsi Pravidla fóra?
Ale k věci. Jenom přestávají pracovat programy, anebo se počitač restartuje a vypíná? Víš jaká chyba se vypisuje v modré obrazovce?
Napiš jakou máš sestavu PC či co je to.
Název Problém o skutečném problému mnoho nevypovídá (ale je to zase lepší než napsat Pomoc!, to se dá jen dohadovat, že se dotyčný topí anebo mu hoří barák) - četl jsi Pravidla fóra?
Ale k věci. Jenom přestávají pracovat programy, anebo se počitač restartuje a vypíná? Víš jaká chyba se vypisuje v modré obrazovce?
Napiš jakou máš sestavu PC či co je to.
Re: Programy přestanou pracovat, nebo BS
Omlouvám se za neznalost,pravidla jsem si nepřečetl ale chtěl jsem to rovnou napsat protože je to akutní věc!
Mno sestava:Kupoval jsem tento Komp:
http://www.want.cz/pocitac/93-Herni_poc ... -Crusader/
Nic jsem tam neměnil (Možná tak chladič jsem si k tomu dodal jinak nic)
K té věci : Ano přestavají pracovat programy a někdy se ukaže ten BlueScreen kde se cosi načítá a pak se restartuje počítač,pak se mi tam objevuje myslím OPRAVA SPOUŠTĚNÍ SYSTÉMU kdy se tam hledají chyby a pak zapnu PC ...Ty věci co se objevují v modré obrazovce jsem neviděl
Chtěl jsem udělat screen toho když sem pak zapnul PC a objevila se malá kolonka že došlo k obnovení systému myslím...ale to sou jen nic neříkajicí čísla..a je tam napsaný ten problém tak až se mi to stane zase tak to vyblejsknu a hodím sem (Pokud vám to pomůže)

Mno sestava:Kupoval jsem tento Komp:
http://www.want.cz/pocitac/93-Herni_poc ... -Crusader/
Nic jsem tam neměnil (Možná tak chladič jsem si k tomu dodal jinak nic)
K té věci : Ano přestavají pracovat programy a někdy se ukaže ten BlueScreen kde se cosi načítá a pak se restartuje počítač,pak se mi tam objevuje myslím OPRAVA SPOUŠTĚNÍ SYSTÉMU kdy se tam hledají chyby a pak zapnu PC ...Ty věci co se objevují v modré obrazovce jsem neviděl

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nastav - Ovládací panely - Systém - Vlastnosti systému - záložka Upřesnit - Nastavení - a pak zruš zaškrtnutí okénka u Automaticky restartovat. Text zůstane na modré obrazovce dokud PC tvrdě nerestartuješ - Tlačítko Reset - a můřeš sem opsat uvedenou chybu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Okay...Hned jak se mi to ukaže tak to udělám..právě se mi jen zase vypiná hra a net..nechápu co tomu šibe..
-
- Pohlaví:
Prozatím stáhni MBAM a nainstaluj. Aktualizuj a projeď PC - nejspíš to najde nějakou havěť.
Tak jsem to skenoval...a během skenu to přestalo pracovat
Vůbec si nevím rady.
EDIT:
Tak BlueScreen naběhl,opravdu jsem nevěděl co dělat tak jsem vzal do ruky foťák a fotil to všechno
http://yfrog.com/b5p8033597j

EDIT:
Tak BlueScreen naběhl,opravdu jsem nevěděl co dělat tak jsem vzal do ruky foťák a fotil to všechno

http://yfrog.com/b5p8033597j
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ta hláška odpovídá nekompatibilitě některého z programů, nebo chybě na disku, či v ovladači. Jaký máš antivir a firewall? Co jsi před touto chybou instaloval na PC (program, nové zařízení a p.). Zkontroluj disk prográmkem staženým ze stránek výrobce systémového disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Hey no tak před cca 5 měsícama jsem tam hodil Windows 7 :/ Celou dobu to fakalo parádně ...pak to začlo blbnout (2 dny zpět),tak jsem to přeinstaloval ale nepomohlo nic
Mám Eset a firewall zapnutý...
Jinak jsem tam nic nedavál..
Mám Eset a firewall zapnutý...
Jinak jsem tam nic nedavál..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Právě Eset je jeden z těch, který dělal podobné problémy. Nevím zda se již polepšili. Ve Správci zařízení je vše OK?
Jojo...já bych řekl že to Esetem není,Spíš tím Windowsem

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Problém může být v tom, že Eset si nerozumí s některým programem. Zkontroluj pevný disk se systémem, zda tam není nějaký problém. Na škodu není zkontrolovat paměť programem Memtest.
Zpět na “Problémy s hardwarem”