Jsou na to programy, ale málokterý mi fungoval.
Takže používám v commanderu shutdown -s -t čas v sekundách, hodina je třeba 3600.
Čili dáš Win+R, napíšeš CMD dáš Enter a napíšeš:shutdown -s -t 3600 a vypne se to za hodinu.
Nebo si můžeš vytvořit soubor s příponou *.bat či *.cmd a tam napíšeš:shutdown -s -t 3600 , pak na to jen klikneš a otevře se Ti okénko kde bude odpočítávat čas, pause bych tu ani nepoužil, protože se otevře rovnou okno, kdese to odpočítává.
Tady je příklad na vypnutí, za hodinu: http://www.load.borec.cz/shutdown1hod.bat
Pak už stačí, jen dát Pravým tlačítkem na soubor Upravit a změníš si čas(v sekundách).
Automatické vypnutí PC Vyřešeno
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Automatické vypnutí PC
jackm: Pauzu jsme tam dali pouze z toho důvodu, aby jsme zjistili, proč mu to nefunguje. 

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Koukám na ten obrázek, a místo - tam má ľ.
edit:Máš administrátorské práva?Jinak to nepůjde, aspoň ve škole jsem to zkoušel a když jsem neměl adminský práva, nešlo to.
edit:Máš administrátorské práva?Jinak to nepůjde, aspoň ve škole jsem to zkoušel a když jsem neměl adminský práva, nešlo to.
PC se mi nevypne ani když zadám pouze shutdown -s ani když zadám cokoliv jiného. Je to divný a nevím v čem je problém..
Tak to může být nějaká havěť, v tom případě, bych znova nainstaloval Windows.
-
- Pohlaví:
Jestli se s tím shutdown zbytečně netrápíš. Mně nefunguje (XPSP3) a nikdy nefungoval. V minulosti jsem se s tím natrápil, ale bez kladného výsledku. Pak jsem používal nějaký program, sice zde je psáno že nefungují, ale já jich vyzkoušel několik a všechny šly.
Dost brutální řešení.. Havěť? Vždyť mám antivir a další věci. Navíc v práci mi to taky nefunguje, a nemyslím si, že by zde byl můj PC málo zabezpečený před havětí..
Trápím netrápím.. Jen chci vědět proč mi to nefunguje. Samozřejmě zvolit nějaký zde uvedený program je řešení..
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Trápím netrápím.. Jen chci vědět proč mi to nefunguje. Samozřejmě zvolit nějaký zde uvedený program je řešení..
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
-
- Pohlaví:
Havěť tam sice možná máš, ale tam bych chybu nehledal. A řešit to novou instalací je úplná blbost. Jak jsem psal výše, nikdy mi to nešlo.

Navíc proč toto řešit tímto způsobem, když jsou na to programy které poskytují určitý komfort. Stejně jako proč si kreslit kružnici v nějakém programu pomocí různých říkazů a parametrů, když na to postačí primitivní malování.
, to já chtěl taky, ale nepřišel jsem na to, třeba budeš mít víc štěsí anebo někdo napíše kde je zakopanej pes.Jen chci vědět proč mi to nefunguje

Navíc proč toto řešit tímto způsobem, když jsou na to programy které poskytují určitý komfort. Stejně jako proč si kreslit kružnici v nějakém programu pomocí různých říkazů a parametrů, když na to postačí primitivní malování.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V tom případě ale nechápu, proč mu nabízíš programy, když jde počítač vypnout "primitivním" příkazemBlue Spirit píše:Stejně jako proč si kreslit kružnici v nějakém programu pomocí různých říkazů a parametrů, když na to postačí primitivní malování

jackm píše:Tak to může být nějaká havěť, v tom případě, bych znova nainstaloval Windows.
Největší broskvovina co jsem kdy slyšel. Pokud je počítač zavirovaný, není potřeba přeinstalovávat OS. To je až ta poslední možnost.
Máme tu dost schopné virobijce. Nicméně nemyslím si, že by za tím stál nějaký vir.
slapetka: Ještě zkus příkaz shutdown -T 0 -S
Předtím si ale nezapomeň vše uložit, páč se počítač vypíná bez varování a bez čekání ...
Dávkový soubor je přiložen.
- Přílohy
-
- vypnout.zip
- (138 bajtů) Staženo 60 x
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Pohlaví:
V tom případě ale nechápu, proč mu nabízíš programy, když jde počítač vypnout "primitivním" příkazem
mike007, nesmíš mne zase tak chytat za slovo

programy na automaticke vypnuti PC existuji a ja sam jeden mam a jsem s nim spokojeny....mate na vyber z moznosti "vypnout za urcitou dobu" nebo "vypnout v urcity cas" a treti a asi u me nejpouzivanejsi "vypnut az dohraje media" nastvis si tam nejak film ktery prehravas "napr" ve windows media player a jak ten film skonci program to pozna a vypne PC
ODKAZ:
ODKAZ:
Kód: Vybrat vše
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mp3_a_audio/prehravace/vypinac-na-dobrou-noc/?g[hledano]=vypinac&g[oz]=2.0
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
adidass: Jenže on programy asi nechce. Už jsme mu je tady nabízeli.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky - 0
- 3283
-