Reinstal windows XP
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Reinstal windows XP
Ahoj, Mam problem s reinstalaci systemu. Po vlozeni cd do mechaniky, restartovani pc a cekani na "boot" (napise se tam, ze prave bootuje) mi pc nabidne jen "stav nouze" atd.. Projel jsem bios a vsude jsem mel nastaveno, aby to prvni bootovalo z cd a ani presto proste system do faze, abych mohl formatovat disk, nenajede.. Nevi nekdo, jak na to? Dekuju
Re: Reinstal windows XP
Pripadne ted muzu dodat, ze se uz ani neukaze vyber "stav nouze" atd. ale automaticky se spusti system :/.. I kdyz navolim primo, ze chci pustit "CD" pri najezdu pc, tak tak se udela to same
Udelal jsem a nepomohlo.. V nastaveni v biosu uz taky nevim, co nastavit. Vse je nastaveno, aby bootovalo z cd a proste nic
A je to CD skutečně bootovatelné? Nemáš to jen kopii WinXP bez bootu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tezko rict, stahuju ted jinou verzi a uvidime.. Ale jinak diky
Četl jsi pravidla tohoto fóra? Asi ne, protože by jsi věděl, že nelegální programy zde neřešíme.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek