Zdravím. Byl by mi někdo schopný vysvětlit, co pak mám dělat s XML feedem, který mám vytvořený třeba doma na ploše, aby se zboží z eshopu ukazovalo na zbozi.cz? Ten feed se musí někam nahrát, ale netuším kam.
Také bych se chtěl zeptat, jak to celé funguje? To mám jako v eshopu 60 produktů a když tam přidám jeden nový, tak ho zase ručně musím doplnit do feedu?
Vytvoření XML feedu pro zbozi.cz
Vytvoření XML feedu pro zbozi.cz
Můj podpis je šedý...
Re: Vytvoření XML feedu pro zbozi.cz
Advanced RSS2Web Premier 3.5.65-umožňuje automatické publikování novinek a článků na vašich webových stránkách.exe
FeedEditor 3.8-k vytváření, úpravám a publikování RSS zdrojů pro vaše webové stránky. Součástí je také plánovač, který využijete při cíleném zveřejňování zpráv.exe
RSS Builder 2.1.8-srozumitelná a snadno ovladatelná aplikace, která slouží k tvorbě RSS zdrojů pro webové stránky. Program obsahuje vestavěného FTP klienta, se kterým vytvořený zdroj snadno nahrajete na web.zip
FeedEditor 3.8-k vytváření, úpravám a publikování RSS zdrojů pro vaše webové stránky. Součástí je také plánovač, který využijete při cíleném zveřejňování zpráv.exe
RSS Builder 2.1.8-srozumitelná a snadno ovladatelná aplikace, která slouží k tvorbě RSS zdrojů pro webové stránky. Program obsahuje vestavěného FTP klienta, se kterým vytvořený zdroj snadno nahrajete na web.zip
Re: Vytvoření XML feedu pro zbozi.cz
RSS Builder som vyskusal a som spokojny. Ma jednoduche a intuitivne ovladanie.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3605
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 17:26