Ahoj,
mám problém, jsem na PC, kde odešel bývalý admin. Heslo znám, ale nejde mi změnit heslo, píše to tohle :
Zadané heslo neodpovídá požadavkům zásad pro tvorbu hesel. Zkontrolujte minimální délku hesla, složitost hesla a požadavky na historii hesla.
Poraďte mi prosím, kde změnit nastavení, případně jak na to. Nefungují žádné kombinace nového hesla, jsem docela zoufalý..
moc děkuji
Pavel
Prosba ohledně změny hesla admina
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosba ohledně změny hesla admina
Vítej na PC-HELP
V první řadě uveď operační systém. Chápu to tak, že se snažíš změnit heslo k uživatelskému účtu administra?
V první řadě uveď operační systém. Chápu to tak, že se snažíš změnit heslo k uživatelskému účtu administra?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Pardon, je to XP.. ano, snažím se o změnu hesla k účtu administrátora. Původní znám, ale nejde mi ani změnit, ani odstranit..
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
A ještě otázečka, je to účet vytvořený adminiustrátorem až po instalaci OS, nebo je to ten skrytý účet který je vidět jen v nouzovém režimu?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- 34regulus
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě jeden dotaz: Je to tvoje nové heslo dost dlouhé??? Třeba heslo " Já " : Zadané heslo neodpovídá požadavkům.....
Ale třeba heslo" 2001qutzalcoatl987ghost" by mohl ! Nebo může třeba:" 24*manaos%kilimanjaro27gril"
Ale třeba heslo" 2001qutzalcoatl987ghost" by mohl ! Nebo může třeba:" 24*manaos%kilimanjaro27gril"
[Sejdeme se v nekonečnu! :-)
Existuje prográmek Windows Key, který si nahraješ třeba na flashku, spustíš a pomocí něj vymažeš administrátorské heslo. Pak po dalším restartu (již bez flashky) můžeš nastavit heslo nové (doporučeno alespoň 6 znaků, v české verzi nedoporučuji zadávat písmena Z a Y). Tento prográmek stáhneš z netu.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Pohlaví:
Stačí stáhnout hiren's boot cd http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/ vypálit (v neru jako obrsz disku nebo uložený projekt) a pomocí některého z nástrojů v Password tools odstranit heslo (nebo přepsat). Pak stačí nechat nabootovat počítač a přihlásit se.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Možná zadáváš do nového hesla nedovolené znaky, pokud se daří přihlásit starým heslem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Občas jsem narazil na to, že v hesle MUSÍ být velké i malé písmeno a specielní znak.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Ovládací panely > Nástroje pro správu > Místní zásady zabezpečení > Zásady účtů > Zásady hesla ... ať si tam můžeš šoupnout tvoje heslo 12345 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Počítač do 30k- změny Příloha(y)
od Dejvik2323 » 18 bře 2025 15:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 5842
-
od DragonX
Zobrazit poslední příspěvek
24 bře 2025 12:50
-
-
- 0
- 2610
-
od Fargotroniac
22 lis 2024 10:55
-
- 3
- 3435
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2228
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”