DObrý den,
mám PC : AMD Athlon X 5200 2.70Ghz
RAM 2Gb
400W zdroj
zákl.deska Asus
Windows Xp profesional sp3
koupil jsem si počítač a po půl roce mi začala blbnout GK: RAdeon HD 4650 ddr3 512MB, když jsem hrál náročnější hru(Př NFS Shift) tak se PC zaseklo a musel sem restart, po chvíli se to ale stupnovalo a stalo se ze mi i při zamrznutí přestal jit signál do LCD,či se objevila modrá obrazovka.Až jednou při spuštění PC nefungovala vůbec.Poslal jsem jí na reklamaci.A když mi jí poslal zpátky říkál že je v pořádku.Myslím že ,,kecal".Jel sem tedy na integrovanou kartu.Vše šlo v pohodě.14 dní na to sem měl šanci vyzkoušet jinou GK: ATi Radeon x800 GTo 256 Mb.Automaticky sem stáhnul ovladače.a Opět vše šlo v pořádku , do chvíle když jsem spustil náročnější hru (př Half-LIfe 2).Buďto mi funkce VPU Recover v ATI ovladači napsala že resetovala nastavení gr.akcelerátoru,protože přestal reagovat na přikazy gr.ovladače či PC zamrzlo a pomohl jen tvrdý restart.Dnes jsem zkusil hru a pc zamrzlo a objevila se modrá obrazovka. Koukal jsem i jestli se tato druha karta přehřívá ,... Vše OK.
Je náhoda že 2 Gk dělají stejný problém a je tedy chyba v Gk nebo je to něčím jíným? Mockrát děkuji za každou radu.Nevím si už rady,jsem sile laik ale doufám že můj popis by mohl bát směrodatný.
Po chvíli hraní Pc zamrzne.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po chvíli hraní Pc zamrzne.
Nepřehřívají se?
\\Nevím co se na tom iDkcz nelíbí. Můžu jedině dodat, že teploty změříš HW monitorem z podpisu...
\\Nevím co se na tom iDkcz nelíbí. Můžu jedině dodat, že teploty změříš HW monitorem z podpisu...
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 05 srp 2010 18:09, celkem upraveno 1 x.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tos mu poradil. Staré ovladače od grafiky si odinstaloval ? Jak sám píšeš si laik, proto se ptám, když si na jednom PC měnil vícero GK.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Otestuj paměti programem Memtest. Stáhni si program Mwav.exe a zkontroluj PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1633