Zálohuji DVD a CD jako obraz. Pokud chci použít *.iso u multisession disků tak Nero 9 možnost *.iso ani nenabídne - povolí pouze *.nrg a záloha se vytvoří naprosto bez problémů jako *.nrg. Daemon Tools multisession disk také neuloží jako *.iso s hláškou "multisesession disk nelze uložit jako *.iso". Až sem je vše OK - ISO nepodporuje multisession disky - je zazálohována pouze 1. stopa.
Magic ISO Maker (a některé jiné programy) však multisession disky uloží naprosto bez problémů jako *.iso a disk je zazálohován celý.
Prohledal jsem český i anglický internet a nepodařilo se mi najít vysvětlení (možná jsem se ale jen blbě ptal různých vyhledávačů). Pouze jsem našel náznaky na home stránkách právě Magic ISO Maker, že existují *.iso a "*.iso" - jeden odpovídá specifikaci a druhý ne :-))
Nevíte náhodou někdo proč to tak je? Nedělám někde při použití Nera nebo Daemon Tools chybu?
Image DVD, CD...
Re: Image DVD, CD...
Ne, chybu nejspíš neděláš, MIM si nejspíš specifikaci rozšířilo, ostatní programy se jí drží striktně. Možná je i více verzí.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”