poomoooooooooc notebook sa mi restartuje ked chodim na net napr . na huste.sk atd vačšinou ked prehravam videa na internete neviete v čom može byt problem Dakujem
Děláš občas čištění notebooku na př. pomocí Ccleaneru? Máš antivirový program a Firewall? Kontroluješ notebook občas antivirovým programem?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Procesor i5 12400F
RAM DDR4 16GB
Main MSI PRO H610M-E DDR4
Grafika RX9060XT Nitro Saphire
Zdroj MAG A650BN 650W
Zdroj a grafiku jsem kupoval jako upgrade. Starší tituly muzu hrat hodiny, ale jakmile zapnu AAA titul, tak...
Poslední příspěvek
Kernel Power 41
Bylo inicializováno hlášení chyb IOMMU.
Konfigurace přestupných sekund byla aktualizována.
Důvod: Leap second data initialized from registry during boot
Přestupné sekundy povoleny: true
Nový počet přestupných sekund: 0
Starý počet...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?