Právě jsem chtěl do druhého počítače přetáhnout video z dovolené (4,09GB, avi) a Windows mi vyhodily zprávu, že v zájmu bezpečnosti tento program ukončí. Pokud nechám toto okno otevřené a nekliknu na Zavřít zprávu, tak se mi video zkopíruje, ale poté vyskočí stejná věc při jakékoli manipulaci s tímto souborem.
Co jsem našel, tak lze přepnout pouze mezi omezením více nebo méně programů. Je možné Omezení spouštění dat nějak vypnout?
Omezení spuštění dat (vyřešeno) Vyřešeno
Pravý klik na Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Výkon-Upřesnit/Zabránění spuštěných dat (DEP).
Měl bys mít zškrtnutou volbu Zapnout omezení ... pouze pro systémové programy a služby.
Jestli to tak máš a přesto ti to blokuje, můžeš to úplně vypnout v Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Spuštění a zotavení systému/tlačítko Upravit a v boot.ini přepiš parametr pro /noexecute z optin na alwaysoff.
Měl bys mít zškrtnutou volbu Zapnout omezení ... pouze pro systémové programy a služby.
Jestli to tak máš a přesto ti to blokuje, můžeš to úplně vypnout v Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Spuštění a zotavení systému/tlačítko Upravit a v boot.ini přepiš parametr pro /noexecute z optin na alwaysoff.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Re: Omezení spuštění dat (vyřešeno)
mikel píše:Pravý klik na Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Výkon-Upřesnit/Zabránění spuštěných dat (DEP).
Já tam mám jenom tlacitko nastavit a tam zadny tyhle parametry nejsou ... co stim ???
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Whatsapp - omezení příchozích hovorů
od teichmann.ondrej » 23 kvě 2025 13:29 » v Programy ke stažení - 0
- 3648
-
od teichmann.ondrej