Podivné nabíhání Gk Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

raZeR
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Podivné nabíhání Gk

Příspěvekod raZeR » 11 srp 2010 19:34

zdravím dnes jsem si zakoupil grafikou kartu Gigabyte Radeon HD 5830 - http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?CD=VGG15720,s tou i nový zdroj FORTRON AX550-60APN 550W - http://www.xcomputer.cz/fortron-ax550-6 ... 126406.htm
Při zapnutí pc se vše pozastaví, zapnou se komponenty PC,ale jakoby se uspí monitor a grafická karta začne pofukovat (omlouvám se ale opravdu nevím jak to popsat :D ) fiiiiii...klid.....fiii...klid a takhle pravidelne asi 6x jakoby se načítala nebo co...a pak je klid a vše normalně naběhne jakoby se nechumelilo..to samé při restartu.. ovladače mám nejnovější,zkoušel jsem i hry,kontroloval teploty,ale všechno jede parádně,hledal jsem tady,na googlu, v diskuzních forech ale nikde nic.. tak ted nevím v obchodu už mají ted zavřeno, tak se spoleham na vaše rady. Je toto normální?? je s kartou něco v nepořádku?? předem díky

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Podivné nabíhání Gk

Příspěvekod Žbeky » 11 srp 2010 19:57

Zkus jenom ovladače odinstalovat v nouzovém režimu a restartovat jestli to udělá taky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

raZeR
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod raZeR » 11 srp 2010 19:59

ok jdu to zkusit

raZeR
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod raZeR » 11 srp 2010 20:11

ok takže ovladače jsem dal pryč a stále to dělá.. ještě jsem zapoměl zmínit ze jeste pred každým foukanim to jakoby cvakne... nevím jestli si to dokazete predstavit asi by se hodilo video no nevím... nemáte s tímto nekdo zkušenost?,neake jine napady?

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 11 srp 2010 20:34

Ideální by bylo zkusit tu kartu ještě v jiném PC
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

raZeR
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod raZeR » 11 srp 2010 20:42

njn bohužel mam akorat notebooky takze na tech asi nic moc nevyzkouším.. no nic zatím karta jede ,zitra zajdu do obchodu s tou kartou a uvidim jak to dopadne a odepisu sem, kdyby mel nekdo podobny problem..tak diky za ochotu a zitra se uvidi zdar :cry:

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 11 srp 2010 21:05

A nemáš náhodou základní desku MSI? Dělala mi grafika (8800GT) to samé, ale bylo to deskou a jejím startem (načítání BIOSu).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

raZeR
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod raZeR » 11 srp 2010 21:35

no zakladovku mam Gigabyte GA-M61PME-S2 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55194 kterou vyrabi MSI...ale u predchozi graficky GeForce 8600GT tohle nedelalo..

raZeR
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod raZeR » 11 srp 2010 21:52

a ještě me napadlo jestli to nemůže být BIOsem?? mám ho už asi 2 roky starý tak jestli by to s tím nemohlo mít souvislost,protoze co jsem takhle cetl tak docela casto psali ze na tuhle radu karet je poreba mit novejsi BIOS..

raZeR
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Podivné nabíhání Gk  Vyřešeno

Příspěvekod raZeR » 17 srp 2010 10:59

Zdravim takže problém vyřešen když jsem jim PC přivezl do servisu koukaly na to cvakání jak na zjevení :D po 2 dnech všemožného testování a přehazování komponentů mi zavolali že je to zakladni deskou :evil: ,je pry stara na tyto graficke karty takze pri startu PC nestiha prijimat to co ji tam ta GK chrli a proto se to rozjede az po cca 1 min. takze kdyby mel nekdo podobny problem tak tady je reseni ikdyz moc lidi s timto problemem asi nebude,tim si myslim ze to muzu uzavrit.

Zpět na “Problémy s hardwarem”