Problém s PC - někdy se spustí, někdy ne* Vyřešeno
Re: Problém s PC
No já ohledně grafik nevím,ale asi bych šel do té MSI 7950GT už jen kvůli 512 MB paměti.Uvidíme až příjde někdo moudřejší co poradí 

Táto doska má pomerne nekvalitné kondenzítory. Pozri si, či nie sú vytečené alebo vybuchnuté. Tento problém som riešil veľa krát a vždy to bola základná doska.
7950gt bych dnes už nekupoval, má hodně zastaralý čip a technologii. Spíš než staré 7., nebo 8. série od nvidie bych bral nějakou novější HD od ATI.
Řekni si cenu a něco ti vyberem
Řekni si cenu a něco ti vyberem

I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
winettu: Už jsem to psal, kondíky jsem zkontroloval a vypadají všechny v pořádku, problém bych hledal asi ve zdroji.
Proxus: Asi jste mě špatně pochopil
Rozhodně si v budoucnu pořídím nějakou "slušnou grafiku", ale prozatím chci použít jednu z grafik, které vlastním a to jsou ty výše zmiňované. Proto bych prosil o znalecký posudek, která z těch 2 karet je výkonější (i když obě jsou poměrně staré a na dnešní dobu nevýkoné
)
Proxus: Asi jste mě špatně pochopil

Aha, tak to pak asi 7950gt i když je pořad starší než 8600 (např nema dx10 a unitifikovane shadery) - stále má mnohem větší výkon 

I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
Proxus: Jo jo přesně jak jsem psal,šel bych do ní jen kvůli tomu výkonu,pokud tedy nechce investovat do lepší.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
8 let starý zdroj je nejpravděpodobnější příčinou zdánlivě nevysvětlitelných problémů PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic: No myslim si že můj zdroj co mám doma je taky několik let starej (možná 10?
) ale zatim v pohodě,a je to noname ATX zdroj,ale asi záleží na PC jak si to přebere.

Díky všem za odpovědi 

Tak mám nové vnitřnosti v PC, a ten zdroj, který měl být příčinou těd běží naprosto v pohodě...Takže nejspíš byl problém na desce...Problém vyřešen...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7127
-
od Luk4579