Zvuky z PC v monitoru s TV tunerem (W7)

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

elko
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zvuky z PC v monitoru s TV tunerem (W7)

Příspěvekod elko » 13 srp 2010 18:54

Takže problém je takovej, přišel kompl s novou instalací W7 a já mám na tom rozjet zvuk. Jednou sem to už dělal, ale teď to nějak nejde. Kodeky sou nainstalovaný, ovladač sem instaloval přímo z cdčka k základovce.
Já se v tom moc nevyznám, protože je to vlastně obrovská plochá televize Samsung, s počítačem je spojená HDMI kabelem. V televizi je těch HDMI portů několik, nechal sem to v tom původním (ve kterým to předtím fungovalo), vedle toho je zapojenej tuším modrej konec audio kabelu (3,5 mm jack). Druhej konec zapojím do počítače, buď do klasické zelené zdířky nebo do jakési černé, s kterou sem se setkal poprvé. Jako zvukový HW jsou na výběr buď "HD audio HDMI out" nebo "Reproduktory". Zkoušel sem kombinace nastavení obou zařízení jako defaultní se zeleným a černým 3,5 mm portem, ale tvuk nejde.
Windows se tváří jako kdyby fungoval, žádné errory to neháže, prostě jen není nic slyšet.

Prosím o radu, co s tím. :dontgetit:

Jinak zkoušel sem klasický repráky v kombinaci s nastavením "Reproduktory" a zvuk šel, takže sem fakt zoufalej, zvukovkou to nebude, SW to nebude a při zapojení sem zkoušel všechny kombinace. :huh:

Reklama
Nodon
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Zvuky z PC v monitoru s TV tunerem (W7)

Příspěvekod Nodon » 13 srp 2010 19:33

Ten HDMI kabel dáváš do základovky(interní grafiky) nebo do externí grafiky? pokud do externí tak je potřeba stáhnout ovladače zvuku od GK

elko
nováček
Stav:

Příspěvekod elko » 13 srp 2010 20:03

Zítra se podívám, až se k tomu PC dostanu. Každopádně je to hodně pravděpodobný, protože ovladače na grafiku sem ještě neinstaloval.

elko
nováček
Stav:

Příspěvekod elko » 15 srp 2010 00:21

Tak grafika je integrovaná. Mě nejde o to, aby zvuk přenášel HDMI kabel, ale normální audio 3,5 mm kabel.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”