Ideální bylo, kdyby si ji hned po polití odpojil, rozšrouboval a co šlo vysušil třeba ubrousky. Což si neudělal, Já osobně bych hodně rozmýšlel zapojovat politou, ač už suchou myš do PC. Člověk má šanci ušetřit pár set (myš), ale riskuje tisíce (PC). Já jsem svoji myš MX518 už rozebíral. Hlavně kvůli bordelu, co mě zaseknul tlačítko myši. Byl to docela hlavolam, jak to dát zpátky, ale podruhé to už bylo v pohodě. Nevím, jak je to u týhle myši, ale u mý okamžitě po otevření vyskočilo pérko, co zajišťuje cvakání prostředního kolečka. Kdybych ten kryt sundal, asi by odletělo kamsi do dáli.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Tak teď jsem zjistil, že mi nefunguje na klávese y vedle klávesy x (jde napsat jenom pres z)... voděodolná klávesnice
A přitom se káva dostala jen na pár buttonu nad šipkama a nefunguje button na druhém konci klávesnice
tady nekdo nadela vic skody nez uzitku kvuli par stovkam ...kdyz klavesnice se da koupit cc max 120 a mys taky ....jestli ti za to stoji zkratovani zakladky tak budiz
Naposledy upravil(a) nafik dne 15 srp 2010 12:42, celkem upraveno 1 x.
Ja jsem tu klávesnici nepolil, jenom se na pár čudlíku dostalo pár kapek... nevšiml jsem si, že by se něco dostalo pod klávesy, proto se divím, že nefunguje y.
Stou myší hele, vem krumpáč a lopatu, zakopej jí na zahradě, utluč jí kříž a udělej pěknej obřad. Jelikož se může stát že popřipojení myši tak muže skončit i celé pc.
Nemůžu zakopat 2 měsíce starou myš za 500kč... zažívám finanční krizi a tak bych neměl na novou (musím splatit pokutu 3k + koupit nový chladič cpu). Jdu si s ní pohrát a až budu hotov, otestuju to na starém, testovacím pc (který bych pro tu myš klidně obětoval)
Ahoj, tak už to potkalo i mě. Udělal jsem kávu sobě i tchyni. Chtěl jsem jí něco ukázat na MacBooku a jak jsem ho otáčel směrem k ní, vylil jsem jí kávu. Většina kávy šla směrem na zem, ale pár kapek dopadlo dozadu na klávesnici. Bylo toho opravdu...
Poslední příspěvek
Ono to nejde uplne odhadnout.
Muze byt polita pulka desky, vycistis to a vsecko funguje.
Nebo mas stopy politi na jedinem integrovanem obvodu, vycistis - a nejde klavesnice,
protoze to je jeji radic.