Zdar lidi,
potřeboval bych poradit, jak ve Windows XP přidat položku do nabídky Nový v tabulce, která se vysune po kliknutím pravého tlačítka myši na plochu, nebo na volné místo ve složce
Konkrétně:
mám tam Složka, Zástupce, Aktovka, Dokument aplikace Microsoft Word... a tuny dalších...
a míval jsem tam i Rastrový obrázek, ale teď (nejspíš po instalaci Adobe Photoshop CS3) už tam není, ale chtěl bych ho tam dostat zpátky
Předem děkuju za jakoukoliv radu
(WinXP) Jak přidat položku do nabídky Nový
Re: (WinXP) Jak přidat položku do nabídky Nový
Odinstaluj Adobe Photoshop CS3
nebo změň výchozí program na obrázky. (jpg atd. )
EDIT:// je to i u W7, ale je to ve výchozim programu od Windows takže ta druhá možnost co jsem řek by mohla pomoc. Prostě na obrázky nastav jako výchozí program ten od Windows ,ten v kterém se dělá ten rastrový obrázek : Windows Prohlížeč fotografií

EDIT:// je to i u W7, ale je to ve výchozim programu od Windows takže ta druhá možnost co jsem řek by mohla pomoc. Prostě na obrázky nastav jako výchozí program ten od Windows ,ten v kterém se dělá ten rastrový obrázek : Windows Prohlížeč fotografií

Re: (WinXP) Jak přidat položku do nabídky Nový
tak sem tam vyzkoušel nastavit postupně všechny programy, ktere mam, a pořád nic
zkusim odinstalovat ten photoshop a nebo mě ještě napadá vrátit změny v systému
ADD: takže po odinstalování Photoshopu nic, po Obnovení systému už jo, ale ten photoshop stejně časem potřebovat budu
zkusim odinstalovat ten photoshop a nebo mě ještě napadá vrátit změny v systému
ADD: takže po odinstalování Photoshopu nic, po Obnovení systému už jo, ale ten photoshop stejně časem potřebovat budu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 4782
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 čer 2025 16:24