Lze dát za kabelový modem rozbočovač a na něj wi-fi router?* Vyřešeno
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Lze dát za kabelový modem rozbočovač a na něj wi-fi rout
Přesně tak a též bych doporučil nějaký router od společnosti ASUS.
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
Ano, presne tak :) A vem ten Asus 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš N12
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tak N12 je o trochu lepší, ale N10 je také velmi dobrý, tady je to na tobě jestli se rozhodneš si připlatit. Chybu neuděláš ani s jedním. Sám mám doma N10.
Re: wifi router
skunkicz píše:btw na co DVA routery ? kdyz bohate staci jeden
tj >> modem >>> router >>>. LAN-PC a Wifi-NB .....
Pokial ma router aspon dva vystupy. Tiez mam len 1 router s nastavenim zdielaneho pripojenia na net. Lan nastavenia som nerobil, nebolo treba.Vnutornu siet nemam.Potreboval som len zdielane pripojenie na net.
Mne stacilo len nasledne zapojit do druheho ethernet vystupu routra smerovac s wifi, na notebooku prijimac mam.
...................................................................................................................................
// Odstraněna reklama. Laskavě si přečti pravidla fóra.
// mike007
Zdravím, k Vaší debatě také mám internet od UPC 30 megový a koupil jsem router od D-linku DI-524. Jenže když vše nastavím jak mám tak wifi vysílá pouze 4 megovou rychlostí. Pak jsem ve windows zakázal QoS a dostal jsem se alespoň na 18 mega jenže víc to nejde. A když se k routeru připojím přímo kabelem tak mi to v pohodě běží na 29 mega. Tak nechápu kde je problém. Může mi tedy někdo poradit??
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Kvě 2012 11:58) ---
Uznávám, že je blbost platit za něco co není moje, ale mám jiný problém: k Vaší debatě také mám internet od UPC 30 megový a koupil jsem router od D-linku DI-524. Jenže když vše nastavím jak mám tak wifi vysílá pouze 4 megovou rychlostí. Pak jsem ve windows zakázal QoS a dostal jsem se alespoň na 18 mega jenže víc to nejde. A když se k routeru připojím přímo kabelem tak mi to v pohodě běží na 29 mega. Tak nechápu kde je problém. Může mi tedy někdo poradit??
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Kvě 2012 11:58) ---
novoty píše:Takže chápu to tak že to máš uděláno stejně jako já. Normálně koupíš router který napojíš na výstup z modemu a povedeš to do routeru kterej ti ho bude rozbočovat dále přes wi-fi a kabel.
Půjčovat si router od upc je podle mě blbost, platíš 60 Kč každý měsíc za něco, co není tvoje, ani nevíš co to umí s bude to určitě nějaká... Sám si pamatuju když mi technik od UPC zapojoval internet tak mi říkal že ty modemy co dáváj UPC jinde házej už z okna....Radši si kup svůj... Doporučuji tento: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=70579" onclick="window.open(this.href);return false;
Uznávám, že je blbost platit za něco co není moje, ale mám jiný problém: k Vaší debatě také mám internet od UPC 30 megový a koupil jsem router od D-linku DI-524. Jenže když vše nastavím jak mám tak wifi vysílá pouze 4 megovou rychlostí. Pak jsem ve windows zakázal QoS a dostal jsem se alespoň na 18 mega jenže víc to nejde. A když se k routeru připojím přímo kabelem tak mi to v pohodě běží na 29 mega. Tak nechápu kde je problém. Může mi tedy někdo poradit??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Lze dát za kabelový modem rozbočovač a na něj wi-fi rout Vyřešeno
Nevytahuj prosím takové kostlivce a založ si vlastní téma jak káží pravidla
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
power consumption router tp-link archer ax73 a modem ZTE
od p3v4x » 04 črc 2024 14:17 » v Vše ostatní (hw) - 7
- 4182
-
od Uziv00