Poraďte závodní hru

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Poraďte závodní hru

Příspěvekod Žbeky » 17 srp 2010 18:52

Akorát jsi chtěl tuning a ten tam teda není vůbec
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Reklama
propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod propi » 17 srp 2010 18:58

To né,ale kolik her má takhle CZ dabing na pc, připomělo mi to NFS Shift na PSP ,tam kváknuli jednu větu a já z toho byl unešenej :D vypadá to pěkně, a uvědomil jsem si že ten tuning neni všechno...tohle mě prostě zaujalo

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 17 srp 2010 18:59

No ani ten dabing není něco úžasného. To že řeknou "Zbývá ti POSLEDNÍ kolo", "Převodovka je v háji",..., to po chvilce omrzí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod propi » 17 srp 2010 19:10

Viděl si to video co jsem sem dal ? Mě se to docela líbí tak mi nekaž iluze :D

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 17 srp 2010 19:16

Hra to je parádní to jo, prošel jsem ji celou a vyhrál několik le mans :D Jen upozorňuju, že dabing na tom není to hlavní

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 17 srp 2010 19:23

Já to hrál jen občas nějaký závod, nějak jsem tu hru nepochopil. Jako celek. Orientace v menu atd. Čeština snad pomůže.

OT: Nyní se budu bavit instalací benchmarků náročných her z DVD Hardware Special 2010. Pro nehráče jsou ty benchmarky nejlepší. Grafika se zapotí, oči jsou unášeny krásou a ... co ještě říct :D
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Zpět na “Hry”