Ahoj,
mám volant Logitech Formula Vibration Feedback Wheel a začalo se mi dít to, že když nainstaluju ovladače od volantu a zapnu hru, tak mi pořád jede dolů... Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače asi 5x a nic. I po reinstalu hry se to nezlepšilo... Napadá mě prach v pedálech.
Napadá ještě něco Vás prosím?
Špatná funkčnost volantu
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Špatná funkčnost volantu
Nakalibroval si řádně ten volant? Tohleto právě přesně způsobuje špatná kalibrace.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Nejhorší je, že já ani nepřišel přímo na to, jak se kalibruje... Protože po nainstalování tam jenom vidim, že otáčím s volantem, šlapu na pedály, ale nastavit to nejde... Tam i vidím, že mám trochu "vyosenej" volant... Ty asi nemáš ten ovladač, že bys to zkusil že? Protože jsem ho zkusil už i včera rozebrat a žádnej prach tam není... Měl jsem to do poslední šroubku rozdělaný...
Zkoušel jsi: start>ovládací panely>hardware a zvuk>zařízení a tiskárny>tam vyber ten volant a myslím ve vlstnosti je možnost "kaliborvat"
Složim ho a zkusim to...
Díky za zip
Díky za zip

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Excel VBA funkčnost comboboxu aby vypsal určitý řetězec Příloha(y)
od Marines93 » 29 srp 2024 09:02 » v Kancelářské balíky - 2
- 3347
-
od Marines93
Zobrazit poslední příspěvek
09 zář 2024 09:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”