Dobrý den, potřeboval bych poradit.
Asi před třemi dny jsem zkoušel poprvé na svém notebooku Sony Vaio FW41M/H připojit mobil přes Bluetooth. Podařilo se, ale nešlo nic přetáhnout z PC do mobilu ani opačně. Takže jsem aktualizoval Bluetooth ovladač v počítači. Stále to nešlo. Poté jsem ve zbrklosti v nesnázích odebral přes Driver Genius Professional vše, co má něco společného s Bluetooth (ovladače). Poté jsem chtěl Bluetooth software znovu nainstalovat ale nepodařilo se.
Tak jsem zkusil obnovu z Driver Genius Professional, kterou jsem asi před týdnem udělal. Obnova proběhla, ale žádné změny nenastaly. Při zapnutí "wireless" na mě vyblafne zvuk (třikrát když se k počítači připojí např.flash-špatné připojení nebo špatný ovladač). Přes Driver Detective jsem zjistil že mi chybí nějaký 3x Bluetooth Peripheral Device. Tak jsem hledal na googlu, sony europe, výrobce bluetooth (http://www.broadcom.com) ale nic.
Po stažení instalačního setupu se zdálo být vše v pohodě. Jenže instalače se sekla (Could not start Windows Bluetooth Stack).
Jsem bezmocný. Co mám tedy udělat abych to zase rozchodil? Nerad bych přeinstalovával celý systém.
Děkuji za odpověď. Lumír Chovanec
Nejde připojit mobil přes BT k NB, něco jsem odinstaloval…*
Nejde připojit mobil přes BT k NB, něco jsem odinstaloval…*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 18 srp 2010 16:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Bluetooth Peripheral Device“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Také jsem ti rozdělil text do odstavců, aby se v něm vůbec dalo vyznat.
Důvod: Oprava nadpisu „Bluetooth Peripheral Device“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Také jsem ti rozdělil text do odstavců, aby se v něm vůbec dalo vyznat.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bluetooth Peripheral Device
Zkoušel jsi ovladač aktualizovat přes Správce zařízení?
Re: Nejde připojit mobil přes BT k NB, něco jsem odinstalova
Nic o bluetooth ve správci zařízení bohužel není. Všechno se smazalo díky Driver Genius Professional - Wireless Comunitanios Device, Bluetooth Virtual Devices, Radiostanice Bluetooth. Tohle čtu co je obsaženo v záloze a teď to tam není.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No a pomocí Driver Genius Pro nejde ovladače najít? Pokud vím z vlastní zkušenosti je to dobrý soft a dokázal mi najít ovladače snad na všechno... No a je v tom Správci zařízení nějaké neznámé zařízení nebo zařízení s otazníkem či vykřičníkem?
Ne, ve správci nic není o Bluetooth ale Driver Detective píše, že nějaké Unknown Device tam je a neni tam ovladač.
Ale něco jsem přece našel. V síťových adaptérech jsou s vykřičníkem: isatap.domain, microsoft isatap adapter 2,isatap (nějaký dlouhý číslo).
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Aktualizuj vše co tam má vykřičník nebo otazník. Když to bude ono tak OK a když ne, neuškodí to.
-
- Pohlaví:
1/ Podívej se do Ovl. panelů a je-li tam BT tak ho odinstaluj
2/ Pokud je v Program Files složka BT tak ji odstraň
3/ Projeď PC CCleanerem
4/ Nainstaluj znova BT, pokud to nepůjde zkus to v nouzáku
5/ Spáruj BT s NB
2/ Pokud je v Program Files složka BT tak ji odstraň
3/ Projeď PC CCleanerem
4/ Nainstaluj znova BT, pokud to nepůjde zkus to v nouzáku
5/ Spáruj BT s NB
Žádná stopa po Bluetooth není. V nouzáku píše setup od http://www.broadcom.com " Could not start Windows Bluetooth Stack".
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 4637
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 3
- 4272
-
od Grander
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2499
-
od petr22
29 črc 2024 22:38
-
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5937
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3059
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”