NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz Vyřešeno

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz

Příspěvekod PavelKilleR » 20 srp 2010 06:14

chybami se clovek uci a my verime ze ted to pofrci. Gramaticke chyby upravime,sice nam to zabere hodne casu ale tak co uz no :-D. videorecenze vylepsime a jeste by to chtelo nove lidi do projektu :-)

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 20 srp 2010 07:10

[OT]
Sjezd retardovaných spoluobčanů je proti tomu diskusní klub Mensy.

Po vyslechnutí některých "Mensáků", bych řekl, že jde o jednu a tutéž skupinu... :lol:
V různých testech IQ jsem dosáhl výsledků od 120 do 135 bodů. V testu Mensy 155. Myslím si, že to je dostatečně výmluvné pro to, co si o této "privilegované kastě" myslím :wink:
[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 20 srp 2010 12:42

heh no co dodat carlosi :D

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 20 srp 2010 17:18

karlos:Jako bych to napsal sám. :D :D A jedna z "teorií spiknutí" by mohla znamenat, že TV NOVA je v područí lidí z Mensy a ti potom vypadají daleko inteligentněji. :o
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz

Příspěvekod PavelKilleR » 03 zář 2010 12:36

Obrázek

Zdar klucí. Tak jsme dokončili skoro veškerou úpravu na NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz a opět se Vás chci zeptat, co si o tom myslíte vy. Tentokrát jsem se snažil se vyvarovat vaší kritika a doufám, že se kritika od Vás nedostane. Otevřeli jsme i nové sekce a připravujeme novou herní ligu. Máme už i sponzory, což znamená, že NEZADOUCÍ_REKLAMA je na tom opravdu o něco lépe. Zapracovali jsme na obsahové gramatice. Celková šablona by měla být přehlednější a barvy by měli sedět s pozadím. Jelikož jsme otevřeli více sekcích, tak hledáme nové tváře do týmu. Pokud máte nějaký projekty i vy a líbí se Vám NEZADOUCÍ_REKLAMA, tak se rád dohodnu na spolupráci.

http://NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz

//Ltb: nové téma sloučeno s původním. Buď prosím tak laskav a nezakládej nové téma na něco, co už tu bylo 2x předtím diskutováno. Na téma NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz jsi v sekci "webtipy a vaše weby" založil celkem 3 témata: 20 Čer 2010 11:18, 18 Srp 2010 16:27, 3 Zář 2010 12:36. Díky za respektování našich pravidel.

M4RTY
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod M4RTY » 03 zář 2010 12:41

Tentokrát jsem se snažil se vyvarovat vaší kritika a doufám, že se kritika od Vás nedostane.

:D

Nodon
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Nodon » 03 zář 2010 12:44

Desing mě přijde takový nedotažený, mohl by být lepší, já osobně bych si nechal udělat vzhled od professionálního grafika... Po obsahové stránce nemám co vytknout.

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 03 zář 2010 13:46

Děkuju

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 03 zář 2010 13:54

Mě se to furt nezdá. Byl jsem tam asi 20 sekund a stačilo mi to.

Otevřel jsem herní okénko. Ta žlutá na bílém pozadí není nejpříjemnější a nejefektivnější. Musím se moc soustředit. Proč to neuděláte modrou jako máte ladění celého webu?

První recenze SiMS 3 - "Nejočekávaněkší hra roku 2009 je tu. Slavná série The Sims je opět tu. Tentokrát je tu už po třetí." A co TU ještě je? Vím, že po nadšencích nejde chtít zázraky, ale co je moc...

Menší nesmysly v textu jako "Celková hra vás vyjde na 1 300 KČ" (ona jde koupit po částech?) nebo "až na pár novinek nepřinese nic evolučního" (Myšleno asi Revolučního...) už asi nemá cenu kritizovat, to by mi upadly prsty.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”