NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz Vyřešeno
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz
chybami se clovek uci a my verime ze ted to pofrci. Gramaticke chyby upravime,sice nam to zabere hodne casu ale tak co uz no
. videorecenze vylepsime a jeste by to chtelo nove lidi do projektu :-)

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
Po vyslechnutí některých "Mensáků", bych řekl, že jde o jednu a tutéž skupinu...
V různých testech IQ jsem dosáhl výsledků od 120 do 135 bodů. V testu Mensy 155. Myslím si, že to je dostatečně výmluvné pro to, co si o této "privilegované kastě" myslím
[/OT]
Sjezd retardovaných spoluobčanů je proti tomu diskusní klub Mensy.
Po vyslechnutí některých "Mensáků", bych řekl, že jde o jednu a tutéž skupinu...

V různých testech IQ jsem dosáhl výsledků od 120 do 135 bodů. V testu Mensy 155. Myslím si, že to je dostatečně výmluvné pro to, co si o této "privilegované kastě" myslím

[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
heh no co dodat carlosi 

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
karlos:Jako bych to napsal sám.
A jedna z "teorií spiknutí" by mohla znamenat, že TV NOVA je v područí lidí z Mensy a ti potom vypadají daleko inteligentněji. 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz

Zdar klucí. Tak jsme dokončili skoro veškerou úpravu na NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz a opět se Vás chci zeptat, co si o tom myslíte vy. Tentokrát jsem se snažil se vyvarovat vaší kritika a doufám, že se kritika od Vás nedostane. Otevřeli jsme i nové sekce a připravujeme novou herní ligu. Máme už i sponzory, což znamená, že NEZADOUCÍ_REKLAMA je na tom opravdu o něco lépe. Zapracovali jsme na obsahové gramatice. Celková šablona by měla být přehlednější a barvy by měli sedět s pozadím. Jelikož jsme otevřeli více sekcích, tak hledáme nové tváře do týmu. Pokud máte nějaký projekty i vy a líbí se Vám NEZADOUCÍ_REKLAMA, tak se rád dohodnu na spolupráci.
http://NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz
//Ltb: nové téma sloučeno s původním. Buď prosím tak laskav a nezakládej nové téma na něco, co už tu bylo 2x předtím diskutováno. Na téma NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz jsi v sekci "webtipy a vaše weby" založil celkem 3 témata: 20 Čer 2010 11:18, 18 Srp 2010 16:27, 3 Zář 2010 12:36. Díky za respektování našich pravidel.
Tentokrát jsem se snažil se vyvarovat vaší kritika a doufám, že se kritika od Vás nedostane.

- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Desing mě přijde takový nedotažený, mohl by být lepší, já osobně bych si nechal udělat vzhled od professionálního grafika... Po obsahové stránce nemám co vytknout.
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkuju
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mě se to furt nezdá. Byl jsem tam asi 20 sekund a stačilo mi to.
Otevřel jsem herní okénko. Ta žlutá na bílém pozadí není nejpříjemnější a nejefektivnější. Musím se moc soustředit. Proč to neuděláte modrou jako máte ladění celého webu?
První recenze SiMS 3 - "Nejočekávaněkší hra roku 2009 je tu. Slavná série The Sims je opět tu. Tentokrát je tu už po třetí." A co TU ještě je? Vím, že po nadšencích nejde chtít zázraky, ale co je moc...
Menší nesmysly v textu jako "Celková hra vás vyjde na 1 300 KČ" (ona jde koupit po částech?) nebo "až na pár novinek nepřinese nic evolučního" (Myšleno asi Revolučního...) už asi nemá cenu kritizovat, to by mi upadly prsty.
Otevřel jsem herní okénko. Ta žlutá na bílém pozadí není nejpříjemnější a nejefektivnější. Musím se moc soustředit. Proč to neuděláte modrou jako máte ladění celého webu?
První recenze SiMS 3 - "Nejočekávaněkší hra roku 2009 je tu. Slavná série The Sims je opět tu. Tentokrát je tu už po třetí." A co TU ještě je? Vím, že po nadšencích nejde chtít zázraky, ale co je moc...
Menší nesmysly v textu jako "Celková hra vás vyjde na 1 300 KČ" (ona jde koupit po částech?) nebo "až na pár novinek nepřinese nic evolučního" (Myšleno asi Revolučního...) už asi nemá cenu kritizovat, to by mi upadly prsty.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”