Dobrý den,
koupil jsem vyřazený comp od firmy, kde se používaly cestovní profily. Nyní při vypínání se vždy začne PC synchronizovat s profily, které bývaly na PC. Smazal jsem všechny v Documents and Settings, projel jsem registry a všechny klíče s Share a já nevím ejště kde všude jsem na ně narazil, všechno vymazal, přesto se to znovu snaží synchronizovat. Nevím kde bych to mohl ještě nastavit. Pokud mi budete odpovídat prosím jako pro lamu, jsem sice pokročilejší uživatel, ale přesto raději polopatě. Děkuji za odpovědi
Synchronizace cestovních profilů
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Synchronizace cestovních profilů
Co si mám představit pod pojmem "cestovní profily" ?
Být na tvém místě tak bych zjistil jaký program spouští synchronizaci a ten z počítače odstranil, pokud možno odinstalací.
Být na tvém místě tak bych zjistil jaký program spouští synchronizaci a ten z počítače odstranil, pokud možno odinstalací.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Cestovní profily jsou uživatelské profily pro jednotlivé členy v síti. Např. žáci na škole mají každý svůj profil a s tím se mohou přihlásit na jakémkoliv počítači. Ta synchronizace se spouští jako systémová záležitost a není to samostatná aplikace.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není tam nějaký novel?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Ty účty musí jít odstranit a pak se nic synchronizovat nemůže. Dále pak jak píše mike007 a pokud to nenajdeš koukni ještě do služeb jestli tam není nějaká synchronizace spuštěna.
Pokud se nepletu, tak synchronizace ve Win dělá aktovka, cestovní profil/y. Zkus se porozhlídnout a případně deaktivovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 4027
-
od Martab