zalezi na poskytovateli serveru (pokud to nejsi ty) kterou službu zvolil (pokud nějakou)... u koho hostuješ?? Obraátil bych se nejspíš na technickou podporu tam...
Měl jsem pár pivek a potřebu někomu helpnout, proto rozdávám své "moudra" sem... Jde vidět, že se v tom aspoň trochu vyznáš ( oproti mne ) zaujal mne však jeden článek (asi jsi už na něj také narazil) http://interval.cz/clanky/jak-na-demona-cron/ ...doufám že se bude aspoň trochu hodit...
prostě CRON je něco jako Naplnánovaný služby->spustí daný skript, můžeš tam dát i nějaké proměnné např. skript.php?pozdrav=hoj
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Zdravim, myslite, ze jde nejak (relativne snadno) vyresit tento problem.
Excelovsky soubor ma u kazde prvni bunky v radku komentar.
Tento komentar je vzdy obrazek.
Obrazek se nastavuje tak, ze delsi strana je vzdy 9,6cm a kratsi strana se prida ve...
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
mám jeden aktuální problém, při zapnutí počítače mám black screen, kdy monitor hlásí, že nedetekoval žádný signál + klávesnice či myš se nerozsvítí a tudíž do nich také nejde žádný signál.
Tento problém jsem měl cirka...
Poslední příspěvek
Tahle deska je stara vic nez 10 let, ma vic nez narok byt vadna.