zalezi na poskytovateli serveru (pokud to nejsi ty) kterou službu zvolil (pokud nějakou)... u koho hostuješ?? Obraátil bych se nejspíš na technickou podporu tam...
Měl jsem pár pivek a potřebu někomu helpnout, proto rozdávám své "moudra" sem... Jde vidět, že se v tom aspoň trochu vyznáš ( oproti mne ) zaujal mne však jeden článek (asi jsi už na něj také narazil) http://interval.cz/clanky/jak-na-demona-cron/ ...doufám že se bude aspoň trochu hodit...
prostě CRON je něco jako Naplnánovaný služby->spustí daný skript, můžeš tam dát i nějaké proměnné např. skript.php?pozdrav=hoj
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Ahoj. Mám dotaz, ohledně přihlašování se k diskusnímu fóru. Každý den se musím přihlašovat, přestože zatrhnu "Přihlásit automaticky při každé návštěvě". Nevíte, čím by to mohlo být způsobeno? Na jiná fóra, podobného typu, se přihlašovat...
Poslední příspěvek
Tipnul bych na problém, že prohlížeč si nepamatuje cookies. Zkontroluj nastavení, adblock, antivir, nebo jiná ochrana proti sledování.
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška "your device ran into a problem and needs to restart" doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku...
Poslední příspěvek
Doagnostika pameti je k nicemu.
Memtest z flashky a nech ho bezet aspon 2 hodiny stale dokola.