Mám instalaci Vista Busines a chci jí ořezat pomocí vLite. vLite nabízí výběr jaký op systém chci upravovat. Tento dotaz znamená ...
a) Na originál inst disku jsou obsaženy všechny verze W Vista a výběrem jsem schopen např z Vista Businnes udělat Vista Starter?
b) Výběr slouží pouze k přesnému nastavení vLite a je nutné dodržet obchodní název instalace. Tedy pokud mám Vista Bussines nelze vybrat např Vista Starter.
Prosím která odpověď je ta správná a) nebo b)?
W Vista Obsah instalačního disku - úprava vLite
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
W Vista Obsah instalačního disku - úprava vLite
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 11 zář 2010 18:03, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: W Vista Obsah instalačního disku - úprava vLite
Nevím jak ostatní, ale já nevím o co vlastně Ti jde (v čem je problém). Vlastně chybí dotaz.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
otázka doplněna .. takže co je správně A) nebo B)
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nezkoumal jsem tyto verze instalace a tak nevím, zda se vždy instalují všechny soubory nejvyšší verze a u nižší verze nejsou některé věci aktivované, nebo se již při instalaci instalují jen potřebné části pro danou verzi. Takže vyčkej na odborníka, jež to bezpečně ví. Zjistit by se to dalo i porovnáním instalovaných verzí. Lituji, ale tuto možnost nemám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Úpravu mám již za sebou dle možnosti B) pro jistotu .. Nechám ještě otevřené kdyby snad někoho jiného trápila stejná otázka. Dá se totiž předpokládat že Vista např Starter bude mít již sama o sobě menší HW nároky je tedy méně práce s ořezáváním. Jen znát odpovědi jestli to tak lze udělat. Testovat sem to netestoval ona totiž jen integrace Vista SP1 zabere minimálně 60 minut a já už neměl nervy na to opakovat to celé v případě nezdaru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2898
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 15:29
-
- 6
- 5316
-
od junis
02 srp 2024 18:02
-
-
Úprava pc pro Kingdome Come Deliverance 2
od barryk10cz » 07 led 2025 17:00 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 3798
-
od Hangli
09 led 2025 22:42
-
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3753
-
od L.L
19 srp 2024 14:39
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5206
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”