Torrent
Torrent
Zdravim..Takze dalsi problem. Tedka jsem si vsiml ze kdyz stahnu pres torrent (nevim jestli i pres normalni download) vetsi objem dat treba 6gb tak mi to pak zpomali rychlost internetu. Nevite cim by to mohlo bejt? Predtim sem si myslel ze to je nahodicka ale tedka..? Nebude to treba poskytovatelem? 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Torrent
Tak když to stahuje tak je jasné, že ti to zpomalí. Nějak se to o tu rychlost podělit musí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to tim, že při stahování torrentů taky sdilíš a tim pádem ti to data odesílá (upload), což významně zpomaluje rychlost internetu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
nejspíš tě přiškrcuje provider
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
Asi máš limit pro stahování dat (x gb za den) od providera... zkus se podivat do smlouvy, nebo na strankach providera si najdi svuj tarif.
I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
Taky jsem to chtěl napsat. Máš určitě limit stažených dat na měsíc a po jeho překročení se do začátku dalšího měsíce razantně sníží rychlost internetu.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )