Ahoj vsem,
Mam mensi problem se svym PC, je uz asi 5let stary, predvcerem jsem zapl PC a zniceho nic mi zmizel disk D, cecko je tam normalne zobrazeno,ale partitiona D proste zmizla...Dal jsem harddisk do jineho PC a tam to taky disk nezobrazi, vsude se zobrazuje jenom cecko,ktere ma 36GB a decko,ktere ma zbylych 160GB proste neni, nevite nekdo co s tim? mam tam data,ktere nechci ztratit, dekuji moc za odpovedi.
Z ničeho nic zmizela druhá (D:) partition.*
Z ničeho nic zmizela druhá (D:) partition.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 zář 2010 08:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zlidštění nadpisu „Zmizeni disku D“.
Důvod: Zlidštění nadpisu „Zmizeni disku D“.
Re: Zmizeni disku D
jeste podotknu ze partition magic decko taky nezobrazi...ukaze jenom C
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A správce disků přímo ve windows? Není tam nějaké nepřiřazené místo?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Mam win7, spravce disku jsem abych rekl pravdu nezkousel,ale rikam,dal jsem disk do jineho pc a zobrazil taky jenom cecko, zaden oddil jsem nemazal, proste jsem zapl pc a najednou decko chybelo...kdyby odesel HDD, tak odejde cely,ne?? a ne jenom jedna partitiona a navic jeste ta,kterou fakt postradam:(
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A co ti brání ten správce disků otevřít...?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
nejsem ted doma, jsem v praci,takze se k pc dostanu az zitra...a co tam v tom spravci zjistim? to muze oddil jenom tak z niceho nic zmizet?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stačí když nebude mít přiřazené písmeno a už se nezobrazí
aha...tak diky za radu,ale pochybuju ze tam neco vyresim, prece volne misto bez nazvu by se mi objevilo i v partition magic,ne?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To asi jo, každopádně disk odejde buď celý C i D nebo vůbec. Něco takovéhoto napůl ne
Aha...no je to dost divne,neco takoveho se mi fakt jeste nestalo...tak dik moc za pomoc a kdyby to ani tak ani tak nepomohlo,tak se jeste tadya ozvu,kdyby treba nekdo jeste vedel,nebo se s tim setkal,tak piste pls
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6635
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
-
-
Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan Příloha(y)
od jkmaxfli » 14 črc 2024 11:06 » v Sítě - hardware - 40
- 12067
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 12:51
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”