Přeinstalování W7 -> XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Razlik
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Přeinstalování W7 -> XP

Příspěvekod Razlik » 19 zář 2010 21:37

Zdravím, před týdnem mi přišla nová ZD a sní jsem si dal do PC i OS W7. Jelikož mě jeho funkce a neustále chybové hlašky zklamaly, chtěl jsem se vrátit k starým dobrým XP. Tak jsem tedy vložil disk s instalací do PC a postupoval jsem jako u každé instalace oken, avšak po naformátovaní disku a automatickém restartu se nespustí okno v grafickém režimu, kde už se instalují samotná okna. Když se vrátím zpět do textového režimu, píše to cosi stím, že už je jeden operační system nainstalován a více současně nainstalovaných by nemuselo fungovat spravně. Musím tedy nějak z počítače odstranit předešlé W7, než se pustím do instalace XPček. Pokud ano tak bych potřeboval vědět jak.

Předem dík za případné rady.

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Přeinstalování W7 -> XP

Příspěvekod Žbeky » 19 zář 2010 21:40

Nabobotuj s DVD sedmiček, naformátuj disk C, ukonči instalaci a začni instalovat XP
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Razlik
nováček
Stav:

Příspěvekod Razlik » 19 zář 2010 21:42

Dík, zítra si budu muset pujčit ty spropadený W7 od kámoše a zkusím to jak říkáš :-).

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 19 zář 2010 21:58

Jen bych doplnil, děláš chybu Jarmoíre, že dáváš ty 7 pryč. Hlášky jsou organizovány pomocí UAC a pokud to vypneš, ani nepípnou. Mimoto je nový hardware navrhován s ohledem na W7, nikoliv XP. :bigups:
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

newwes
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod newwes » 20 zář 2010 09:08

Jen ať si dá ty "svoje" XP, za chvíli by se tu řešily problémy s "jeho" W7 od kámoše.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”