Jsem zavisly na PC Vyřešeno
Re: Jsem zavisly na PC
Tak v těch sportech si myslím, ž eje to jedno. Já hrál 9 let tenis a záda mam jak horskou silnicic. Te%d už teda po letech rehabilitací dobrý, ale veškeré sporty, ve kterých namáhás jen jednu ruku Ti způsobují skoliózy zad.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prečítaj si toto: http://kusi.sk/clanok/zavislost-od-pc-a-internetu/
samael.35
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je síla, naši mi nadávají, že jsem závislák, když jsem u kompu 2 hoďky denně, a vy tady 12 hodin 
Souhlas s mmmartinem, tím, že dopaříš a sedneš si k tv nic nezlepšíš
.
Víš co? Kupte si doma psa. Vaši by tě pak s ním měli vyhánět každý den ven, a trochu tě od toho odtrhnout. A je ti už 16, měl by sis opravdu začít hledat slečnu, a chodit s ní ven, třeba i se psem, pak tě to i začne bavit, ale takhle si zničíš život...

Souhlas s mmmartinem, tím, že dopaříš a sedneš si k tv nic nezlepšíš

Víš co? Kupte si doma psa. Vaši by tě pak s ním měli vyhánět každý den ven, a trochu tě od toho odtrhnout. A je ti už 16, měl by sis opravdu začít hledat slečnu, a chodit s ní ven, třeba i se psem, pak tě to i začne bavit, ale takhle si zničíš život...
To video je ale síla, ten kluk asi potřebuje psychiatra
Kdybych se měla takhle vztekat pokaždé když na počítači něco nefunguje, už u něj jsem dávno 

CPU - i7-2600K 3,7GHz / GPU - Nvidia Gainward GTX590 3GB / RAM - Kingston 8GB DDR3 2133MHz / HDD - OCZ Vertex 3 240GB / MB - Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 / CASE - CoolerMaster Dominator CM-690 II / COOLER - Zalman CNPS5X / Windows 8.1 Pro x64
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Abych upřesnil, kluk si instaluje hru Unreal Tournament 3 a jaksi mu pořád nejde. Nakonec to rozchodí, a hned ho zabijí
Existují na to i různé remixy, ale to už si najděte (stačí napsat do youtube.com angry german kid song
)

AleRx8 píše:A je ti už 16, měl by sis opravdu začít hledat slečnu, a chodit s ní ven, třeba i se psem, pak tě to i začne bavit, ale takhle si zničíš život...
Taky moc řešení není, ona i milá slečinka dokáže zničit život :)
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:

AleRx8 píše:...u začít hledat slečnu, a chodit s ní ven, třeba i se psem, pak tě to i začne bavit, ale takhle si zničíš život...
A co poradíš mě, 12ti letýmu fakanovi?

Tohle je super remix http://www.youtube.com/watch?v=tKb02erQ ... re=related 

CPU - i7-2600K 3,7GHz / GPU - Nvidia Gainward GTX590 3GB / RAM - Kingston 8GB DDR3 2133MHz / HDD - OCZ Vertex 3 240GB / MB - Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 / CASE - CoolerMaster Dominator CM-690 II / COOLER - Zalman CNPS5X / Windows 8.1 Pro x64
No dobrý, jen si myslím, že si to tu dokáže najít sám. Tohle si dávej na fejsbůůk
Jinak byla tu otázka od 12ti letého kluka. Ve dvanácti se chyť nějaké street záležitosti, jako je fotball freestyle, florball freestyle, hakis, yoyo atd
O rok o dva starší kluci než ty co vídávám si to sypou slušně 

Jinak byla tu otázka od 12ti letého kluka. Ve dvanácti se chyť nějaké street záležitosti, jako je fotball freestyle, florball freestyle, hakis, yoyo atd

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je potom ale špatné, když sami nevíte, co byste chtěli. Začněte rybařit, hrát fotbal, florbal, volejbal, apod. A těm starší doporučuji si najít holku. Ta počáteční zamilovanost vás na chvíli zaměstná 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A pozdější hádky a usmiřování jak by smet 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3750
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3001
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4045
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”