Dj Tiesto

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

czRossi
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Dj Tiesto

Příspěvekod czRossi » 26 zář 2010 21:19

Zdravim, chtěl bych se zeptat těch kdo tohoto Dj posloucháte jaké album je od něj nejlepší nebo na jakém jsou nejlepší songy. A nebo jestli existuje nějaké Best of Dj Tiesto nebo něco podobnýho. Díky moc
CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Dj Tiesto

Příspěvekod memphisto » 26 zář 2010 21:27

Ten chlap má tolik tolik dobrých alb, že je těžké rozhodnout, které je nejlepší a navíc má spousty live koncertů a remixů, takže je z čeho vybírat, ale za mě nejlepší písničky Suburban Train, Adagio for strings, He si pirate, Traffic, Sparkles, apod.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 26 zář 2010 21:40

poslouchám ATB někdy, hlavně Ferry Corsten :P někdy Armina, Paul van Dyka mám snad 12GB :lol:
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

czRossi
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod czRossi » 26 zář 2010 21:57

Jj právě proto, že je toho takové nepřeberné množství tak se ptám. Mě se ten trance děsně "páčí" :D tak bych chtěl nějakej mix toho nejlepšího;)
CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 zář 2010 22:02

Co mám já Tiesta, tak je toho skoro 6 GB a to nepočítám DVD s koncerty a různá vysílání z rádií :smile: Máš z čeho vybírat. Pár jeho hitů jsem ti nadhodil výše

Jinak asi nejlepší alba:

In my memory
The parade of the athletes
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 26 zář 2010 22:12

Já teda Trance taky hodně poslouchám, ale například Tiesto mě vůbec neoslovil, strašně komerční. Třeba Aly and Fila, Andy Blueman, Arctic Moon, John O'Callaghan, Vast Vision, Mat Zo...to je jiný kafe :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 26 zář 2010 22:15

Rewga: ani jednoho neznám :D
Tiesto mi přijde takovej divnej, takový prostě divný, já jsem spíš na ELEKTRO a takový, prostě něco jako Ferry Corsten - Fire :P
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

mike127
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike127 » 26 zář 2010 23:53

No ja jsem Tijse dřív hodně žral. Ale jeho poslední...nevím jak to nazvat...možná výtvory mě vůbec nezaujaly. Zdá se mi ale že teď mu to pěkně stouplo do hlavy a už ho asi nezajímá hudba a lidi. Jde mu hlavně o prachy. Na**al nás koncert v O2 aréně minulej rok , protože jsme se nepodívali na to kdy začíná tiesto hrát a přijeli jsme už v osm kdy to mělo oficiálně začínat. Jízdenky zpátky do brna jsme měli asi na 01:00 ale "Pán" měl start až ve 02:30 (myslim, nepamatuju si to přesně). Byla to chyba organizátorů, protože špatně informovali lidi. Co si pamatuju tak že každej druhej běhal po stadionu a nadaval a nadával. My jsme nebyli vyjímkou. Co jsem si druhej den četl tak to stejně nestálo za nic. Hrál nějaký ty svoje nový sra*ky a lidi chtěli klasiku :wink: Od tý doby na nějaký jeho akce dlabu a pustím si jeho mixy co fakt stojí za to u sebe na MPtrojce :D
btw: na lidi prej zamával všehovšudy 5x a jinak si hleděl svýho, jako kdyby byl nakrklej že má tolik fandů...

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”