Dj Tiesto
Dj Tiesto
Zdravim, chtěl bych se zeptat těch kdo tohoto Dj posloucháte jaké album je od něj nejlepší nebo na jakém jsou nejlepší songy. A nebo jestli existuje nějaké Best of Dj Tiesto nebo něco podobnýho. Díky moc
CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dj Tiesto
Ten chlap má tolik tolik dobrých alb, že je těžké rozhodnout, které je nejlepší a navíc má spousty live koncertů a remixů, takže je z čeho vybírat, ale za mě nejlepší písničky Suburban Train, Adagio for strings, He si pirate, Traffic, Sparkles, apod.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
poslouchám ATB někdy, hlavně Ferry Corsten
někdy Armina, Paul van Dyka mám snad 12GB 

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Jj právě proto, že je toho takové nepřeberné množství tak se ptám. Mě se ten trance děsně "páčí"
tak bych chtěl nějakej mix toho nejlepšího;)

CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co mám já Tiesta, tak je toho skoro 6 GB a to nepočítám DVD s koncerty a různá vysílání z rádií
Máš z čeho vybírat. Pár jeho hitů jsem ti nadhodil výše
Jinak asi nejlepší alba:
In my memory
The parade of the athletes

Jinak asi nejlepší alba:
In my memory
The parade of the athletes
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já teda Trance taky hodně poslouchám, ale například Tiesto mě vůbec neoslovil, strašně komerční. Třeba Aly and Fila, Andy Blueman, Arctic Moon, John O'Callaghan, Vast Vision, Mat Zo...to je jiný kafe :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rewga: ani jednoho neznám 
Tiesto mi přijde takovej divnej, takový prostě divný, já jsem spíš na ELEKTRO a takový, prostě něco jako Ferry Corsten - Fire

Tiesto mi přijde takovej divnej, takový prostě divný, já jsem spíš na ELEKTRO a takový, prostě něco jako Ferry Corsten - Fire

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No ja jsem Tijse dřív hodně žral. Ale jeho poslední...nevím jak to nazvat...možná výtvory mě vůbec nezaujaly. Zdá se mi ale že teď mu to pěkně stouplo do hlavy a už ho asi nezajímá hudba a lidi. Jde mu hlavně o prachy. Na**al nás koncert v O2 aréně minulej rok , protože jsme se nepodívali na to kdy začíná tiesto hrát a přijeli jsme už v osm kdy to mělo oficiálně začínat. Jízdenky zpátky do brna jsme měli asi na 01:00 ale "Pán" měl start až ve 02:30 (myslim, nepamatuju si to přesně). Byla to chyba organizátorů, protože špatně informovali lidi. Co si pamatuju tak že každej druhej běhal po stadionu a nadaval a nadával. My jsme nebyli vyjímkou. Co jsem si druhej den četl tak to stejně nestálo za nic. Hrál nějaký ty svoje nový sra*ky a lidi chtěli klasiku
Od tý doby na nějaký jeho akce dlabu a pustím si jeho mixy co fakt stojí za to u sebe na MPtrojce 
btw: na lidi prej zamával všehovšudy 5x a jinak si hleděl svýho, jako kdyby byl nakrklej že má tolik fandů...

btw: na lidi prej zamával všehovšudy 5x a jinak si hleděl svýho, jako kdyby byl nakrklej že má tolik fandů...
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”