Koupě netbooku NOVĚ výběr ze 2 Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Koupě netbooku do 4500Kč, tipy prosím o rady
[OT]Kdybys byl rychlejší než já, tak jsi mohl mít od Romaine krásný netbook s hromadou příslušenství
[/OT]

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jaký?
HP Compaq Mini 110+ ext. mechanika + náhr. baterie + pouzdro a dál radši provokovat nebudu
memphisto
HP Compaq Mini 110+ ext. mechanika + náhr. baterie + pouzdro a dál radši provokovat nebudu

Memphisto
(edit: ještě je v nabídce PC
)
MackDaniel: Nemyslím, že to bylo jen tím, že je zdarma, ale spíš tím diskem - 16 GB a SSD.. ještě 7 palcovej displej.. I na netu byly 2 otevřený záložky na něj až dost.. zapnutí NB tak 5 minut.. fakt děs..
Radím tazateli takový NB před zakoupením vyzkoušet, protože pak možná budeš nadávat a NB odložíš..

MackDaniel: Nemyslím, že to bylo jen tím, že je zdarma, ale spíš tím diskem - 16 GB a SSD.. ještě 7 palcovej displej.. I na netu byly 2 otevřený záložky na něj až dost.. zapnutí NB tak 5 minut.. fakt děs..
Radím tazateli takový NB před zakoupením vyzkoušet, protože pak možná budeš nadávat a NB odložíš..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
No jo, tak vyzkoušet to pljde těžko, idkyž u toho GIGACOMP. by to šlo.
Romaine:A ukážeš mi jaký jsi prodával?
Romaine:A ukážeš mi jaký jsi prodával?
http://extranotebook.cnews.cz/compaq-mi ... i-hd-videa
http://notebooky.heureka.cz/hp-compaq-m ... a/recenze/
http://www.netfox.cz/compaq-mini-nb-110 ... 50030.html
Jeden čas ho měli v gigacomputeru za něco přes 5000, ale už tam není.
Jinak jen jsem tě chtěla upozornit, že práce na těch úplně malých s malými disky je o nervy, takže záleží k čemu ho chceš a jak jsi na tom s nervama
http://notebooky.heureka.cz/hp-compaq-m ... a/recenze/
http://www.netfox.cz/compaq-mini-nb-110 ... 50030.html
Jeden čas ho měli v gigacomputeru za něco přes 5000, ale už tam není.
Jinak jen jsem tě chtěla upozornit, že práce na těch úplně malých s malými disky je o nervy, takže záleží k čemu ho chceš a jak jsi na tom s nervama

Za kolik jsi ho prodávala a kde?O tom ani nevím.
Jinak, chci ho hlavně na net, Office 2003.A samozřejmě, že si na něm pustím hudbu a nějakou tu hru, co jsem koukal jak Asus EEE 701 a 900, tak zvládají ty hry, co mi vyhovují.Ikdyž to má malý disk, tak dvě hry se mi tam vejít budou.
Jinak, chci ho hlavně na net, Office 2003.A samozřejmě, že si na něm pustím hudbu a nějakou tu hru, co jsem koukal jak Asus EEE 701 a 900, tak zvládají ty hry, co mi vyhovují.Ikdyž to má malý disk, tak dvě hry se mi tam vejít budou.

Měla jsem to jen v podpisu napsané a memphisto si všiml :) Byl za 5.000,- s dalšími věcmi. Ale to už je fuk, má ho memphisto a co vím, tak se ho určitě nevzdá ani on, ani jeho přítelkyně
Hry? No, já na tom zkoušela karty (ale to byl acer aspire one nějakej 16 GB ssd disk od mountfieldu) a bohatě stačilo pro zátěž :) Word byl v pohodě psaní - ale bacha, je tam fakt malá klávesnice. A net záleží no..nej byl google chom. FF vůbec a IE taky absolutně ne. Ale to byl ten acer.

Hry? No, já na tom zkoušela karty (ale to byl acer aspire one nějakej 16 GB ssd disk od mountfieldu) a bohatě stačilo pro zátěž :) Word byl v pohodě psaní - ale bacha, je tam fakt malá klávesnice. A net záleží no..nej byl google chom. FF vůbec a IE taky absolutně ne. Ale to byl ten acer.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Romaine píše:Ten od Mountfieldu ani náhodou,má to kámoška a je děsně pomalej,že si to ani neumíš představit.. Tak na vyhození z oknaDělat na něm je o nervy.
Tak to má pravdě podobně tu SSD verzi, jako já.
Pokud to chce zlepšit, tak ať si najde na internetu Flash Fire.
Pomocí tohoto ovladače jsem z něho udělal milionkrát rychlejší notebook a bez problému se na něm dá dělat, Opera, Trillian, Gimp, Full HD rozlišení na tv zvládá bez problému, Skype, Office 2010 Professional Plus.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Jo, tak ona nic určitě nenainstaluje. Vše jsem dělala já. Ale teď je na půl roku ve Španělsku, můžeš napsat něco bližšího o tom ovladači? Bude se to hodit i zakladateli topicu, pokud něco takového koupí.. Bych jí to tam pak dala.. Je to pro jakýkoli systém? OT Jako instalace XP 3 hodiny - masakr a kousek před koncem se vybil, protože zapomněla adaptér, tak pak jsem tam dala svůj a znova 3 hoďky
OT

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Instalace systému je vždycky o nervy, prostě XP se neumí chovat k tomu SSD.
Ten typ SSD disku, který v tom je je jeden z prvních více prodávaných, hlavně díky jeho nízké ceně, čemuž odpovídá i rychlost.
Čtení je v pohodě, ale zápis , to nejde mluvit ani o zápisu.
Proto ten ovladač, který bude inteligentně zapisovat na tento disk a nebude se systém sekat.
Tady je ke stažení : http://flashfire.org/
Funguje pod Xp, Vistou a 7.
Pokud se stane, že se špatně vypne notebook, může se stát, že se poškodí soubor, který byl v danou chvíli zapisován, vždy se ale jedná o blbosti typu Skype cache.
Stačí potom nabootovat Win XP cd, dát opravnou konzoli a spustit chkdsk /f .
Poté to běží už bez problému, většinou ten chkdsk v XP se nedokončí, vyhodí chybu a pokračuje v načítání systému, proto raději ten boot z cd.
Ten typ SSD disku, který v tom je je jeden z prvních více prodávaných, hlavně díky jeho nízké ceně, čemuž odpovídá i rychlost.
Čtení je v pohodě, ale zápis , to nejde mluvit ani o zápisu.

Proto ten ovladač, který bude inteligentně zapisovat na tento disk a nebude se systém sekat.
Tady je ke stažení : http://flashfire.org/
Funguje pod Xp, Vistou a 7.
Pokud se stane, že se špatně vypne notebook, může se stát, že se poškodí soubor, který byl v danou chvíli zapisován, vždy se ale jedná o blbosti typu Skype cache.
Stačí potom nabootovat Win XP cd, dát opravnou konzoli a spustit chkdsk /f .
Poté to běží už bez problému, většinou ten chkdsk v XP se nedokončí, vyhodí chybu a pokračuje v načítání systému, proto raději ten boot z cd.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Aha, takže Win Xp stím neumí pracovat a proto je to hrozně pomalé, a Visty a 7 už jsou novější a jsou an tom lépe?
Její brácha jí tam dal 7 a proto ten reinstal na XP, byl to děs. XP jsou na toto "nej".
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3782
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
25 říj 2024 15:06