Vypalovačka Pioneer přestala vypalovat

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Onikage
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Vypalovačka Pioneer přestala vypalovat

Příspěvekod Onikage » 03 říj 2010 18:20

Zdravím,

mám notebook Sony Vaio VGN-CR31Z s vypalovačkou Pioneer DVR KD08. Asi před půlrokem jsem si nainstaloval Windows 7, měsíce po instalaci vyplavočka stále vypalovala, teď, když vypalování má začít tak ani nezačne a disk vyjede, že vypalování se nezdařilo. Nevím co se s nís talo, notebook už je po záruce. Zkoušel jsem jiné vypalovací programy, i ten windowsácký a vždycky při startu se to sekne a neprojde. CD jsem vypalovat nezkoušel, jde o DVD. Je už na odpis nebo se dá ještě něco dělat? Koukal jsem na stránky Sony a chtěl stáhnout firmware, ale ten jaksi neexistuje, protože k mému notebooku tam žádný není, a ten který tam uvedený je nepasuje a nenainstaluje se. Ale firmware bych vyloučil, když už jsem byl schopen DVD vypálit po instalaci sedmiček. Může mi někdo poradit co s tím?

Pokud už tedy odešla, je možné koupit a vyměnit ji za novou?

Díky moc.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Vypalovačka Pioneer přestala vypalovat

Příspěvekod X » 20 říj 2010 20:30

Tak vypalovačky vydrží zhruba 2-3 roky, podle používání ...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Vypalovačka Pioneer přestala vypalovat

Příspěvekod Pic » 20 říj 2010 22:04

Vyměnit samozřejmě jde, ale nejspíše jen v servisu, protože nevím zda je jinak k sehnání pro uvedený notebook.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”