Digi USB tuner HDTV DVB-T
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Digi USB tuner HDTV DVB-T
Zdravím, sháním na intr usb tv tuner na notebook a chci na něj chytat digitální tv, našel jsem na aukru docela levnej tuner a chci se zeptat jestli s ním nebo s podobným máte zkušenosti a jestli to není šmejd a nebo jestli neznáte nákej lepší za podobnou cenu, díky. http://aukro.cz/item1249036514_digitaln ... aruka.html
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
Re: Digi USB tuner HDTV DVB-T
Přesně tento mám (od jiného prodejce tam) a je dobrý. Mohu doporučit. mě teda špatně funguje ten ovladač, ale já ho nepotřebuju, tak mi to bylo fuk a nevím, jestli to byl vadnej kus nebo standart teda. Jinak ok. Stačí i ta malá anténka, co je k tomu. Má v sobě magnet, takže jednak jde přidělat někam vysoko na kov a jednak je potřeba dávat bacha, abys ji nepoložil na NB či k hodinkám apod. - jen upozornění. Jinak opravdu je dostatečný. Případné otázky zodpovím.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”